Kolinda voli da se ljubi: Ostala mokra do gole kože, ove scene su zapalile društvene mreže

  • Telegraf
  • July 16, 2018
  • Comments Off on Kolinda voli da se ljubi: Ostala mokra do gole kože, ove scene su zapalile društvene mreže

Reprezentacija Hrvatske nije uspjela stići do titule prvaka svijeta, ali i bez obzira na to, imali su mnogo razloga za osmijeh, jer biti 2. u svijetu nije beznačajno.

U finalu koje se održalo u Moskvi na Lužnjiki stadion, ekipa Francuske je savladala Hrvatsku sa rezultatom 4:2 i tako zasluženo podigli pehar svjetskog prvaka

Slavlje je počelo širom Francuske, ali i Hrvatske koja je slavila uspjeh svojih ljubimaca. Tokom cijelog prvenstva velika podrška Vatrenim je bila i Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitanović koja je svojim potezima izazvala mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

Kolinda je plakala dok je grlila kapitena Hrvatske Luku Modrića, ali su ubrzo te suze postale radosnice, kada su shvatili koliki je to uspjeh zapravo bio.

Tokom utakmice predsjednica Kolinda je bila u VIP loži u kojoj su se nalazili predsjednik Francuske Emanuel Macron, Rusije Vladimir Putin, predsjednik FIFA-e, te ostali visoki čelnici vlada i organizacija. Kamere su zabilježile nekoliko prisnih scena između Macrona i Kolinde.

Kolindinu ruku je podigao visoko u zrak što je bio znak da je Hrvatska pravi pobjednik Mundijala, kao i ekipa od koje se niko nije nadao da će tako daleko stići. Poslije toga Kolinda se previše opustila pa je redom grlilia i ljubila sve igrače reprezentacije, ali nije se samo na tome zaustavila.

Ona je pehar prvaka svijeta poljubila prije nego je dospio u ruke pobjednika, što je nasmijalo korisnike Twittera.

https://twitter.com/maricicmilorad/status/1018551521569591296?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1018551521569591296&ref_url=http%3A%2F%2Fnostalgicno.info%2Fkolinda-bas-voli-da-se-ljubi-zbog-ovog-snimka-gore-drustvene-mreze-ostala-mokra-do-gole-koze-video%2F

Bez obzira, ovo je veliki uspjeh Hrvatske zemlje sa 4 miliona stanovnika, dok uzmimo za primjer Brazil, državu sa toliko samo registrovanih fudbalera, koji se nije uspio plasirati do samog finala.