Vaše vijesti. Vaše Viralno

Kijina najbolja drugarica u akciji sa njezinim bivšim suprugom: Ana Korać i Sloba Radanović pokazali bliskost i emocije

183

Nakon što je izašao iz rijalitija Pinkova Zvezda i pjevač Slobodan Radanović udvostručio je cijenu svojih nastupa, a nastupa skoro svaki vikend na beogradskim splavovima ili diskotekama širom regiona, tako je nedavno održao fantastičan nastup u Sarajevu.

Njegov privatni život ne prestaje da intrigira javnost, samo sedam dana od početka rijalitija “Zadruga” spavao je sa modnom bloggerkom Lunom Đogani, dok je njegova supruga Kija Kockar sve to gledala preko TV-a, nakon tri mjeseca u rijaliti je ušla i Kija kako bi obuzdala svog bivšeg muža i tada nastaje prava drama, svakodnevne svađe, suze, obrati situacija. Na kraju Kija je izašla kao pobjednica, iako je ušla kao anonimna djevojka koja je prije radila kao stjuardesa, veoma je brzo stekla simpatije javnosti, a sada je snimila pjesmu sa grupom “Ministarke”.

Također je i Sloba snimio pjesmu pod nazivom “Nepristojna ponuda” a u spotu je glumila Ana Korać, koja je u rijalitiju bila najbolja Kijina drugarica.

Nedavno je Radanović imao priliku da gostuje u emisiji “Kontravizija” gdje je voditelju ispričao zanimljive detalje oko snimanja spota, ali i odnosa sa Anom Korać.

Danima je bila vijest o spotu koji je snimio sa starletom Anom Korać, pa je onda odlučio da gledatelji Pinka mogu sve premijerno pogledati u Kontraviziji.

Pjevač je istakao da se pjesma “Nepristojna ponuda” može na razne načine da protumači, ali da nikome nije slao nikakvu poruku.

-Pa ovu pjesmu ja nisam nikome posvećivao, niti mi je to bila namjera. Jeste da se pjesma zove “Nepristojna ponuda”, ali ja ne znam kako to ljudi sve mogu protumačiti.

Komenatri su zatvoreni.