Vaše vijesti. Vaše Viralno

Kija Kockar pokvarila vezu poznatom reperu: Vuk Mob je pukao i priznao istinu

681

Vuk Mob se našao u središtu interesovanja domaće javnoti kada je jedan portal prenio vijest o tome kako mu je Kija Kockar rasturila vjeridbu.

Na iznenađenje svih, reper je priznao kako je bio na korak do brakak, te da je bio spreman da svoju vjerenicu odvede pred oltar, ali da je zaista došlo do raskida vjeridbe i odmah podvukao da pobjednica Zadruge nema nikakve veze s tim.

Kako su se Vuk i novopečena pjevačica često našli na meti paparaca, mnogi su posumnjali u ove njegove riječi, ali oboje su oštro demantovali uz isticanje da su samo prijatelji, koji planiraju i poslovnu saradnju.

Međutim, u toku jučerašnjeg dana Vuku su zasmetali komentari na račun raskinute vjeridbe, te se oglasio putem društvenih mreža uz oštru poruku.

“Pošto konstantno čujem da neko ima komentar sa ove ili one strane, toplo vam preporučujem da prvo očistite smeće ispred svojih vrata, a imate ga mnogo, prije nego što nađete da se meni mješate u život i glumite pravedne sudije i neke pravednike. Sve mogu da razumem, ali lažne moraliste- ne. Ja jesam napravio mnogo gluposti, jesam povredio osobu koju sam voleo najviše na svetu, ali to je nešto sa čime ću se a morati nositi cijeli život, sa čime ću ja morati da živim. Činjenica je da sam ispao loša osoba, ali ko nije? Opet to ne koristim kao opravdanje, već želim da iskažem da svi griješimo i htetli ili ne, svi eventualno povrijedimo nekoga koga volimo, na ovaj ili onaj način. Za promjenu probajte da živite vaš život- poručio je Vuk.

Komenatri su zatvoreni.