Vaše vijesti. Vaše Viralno

Kija je pobjednica Zadruge, a nećete vjerovati ko je njen brat: On se također takmičio u rijalitiju prije nekoliko godina

2,416

Pobjednica prve sezone rijalitija “Zadruga” Kristina Kija Kockar je do prije nekoliko mjeseci bila anonimna djevojka koja je radila kao stjuardesa, ali je ulaskom u rijaliti gdje se takmičio njen muž osvojila srca miliona gledatelja, koji sada putem medija prate njen korak u stopu.

Kija je u finalu osvojila preko 55% glasova, niko joj od takmičara nije bio ni blizu. Poslije rijalitija, bila je učesnik nekoliko emisija, a snimila je i pjesmu sa grupom Ministarke, koja na jutjubu broji preko četiri miliona pregleda i nalazi se u samom vrhu tranding liste.

Kija je u rijaliti ušla kao preverena i ponižena žena, ali je izašla kao kraljica i sa velikim osmijehom na licu.

Kija redovno na društvenim mrežama izvještava o svojim kretanjima, a objavila je i fotografiju iz noćnog provoda na Instagramu, sa njom se u društvu nalazio i Nemanja Bardoš koji je kratko boravio u Parovima.

Moj brat, u porodici nam ljepota- napisala je Kija u opisu.

Komentari koji ste mogli pročitati bili su razni, a jedan se posebno izdvojio:

-Lijepa naša Kija. Dijete samo naprijed, nemoj se na loše komentare nikako obazirati, samo ti mogu pozavidjeti na harizmi. Ja nisam vjerovala da u ljudima ima toliko zlobe, mislim da svi ljudi griješe, na oprost svi imaju pravo. Mislim da te Sloba voli, Lunjaru nikad nije volio, trebate se ispričati, oprostiti, ako se volite dalje u budućnost krenuti. Mi Miloševići smo uz tebe i Slobu.

Kiju očekuju ljetne turneje sa Ministarkama, njihova pjesma je već postala hit kod mnogih generacija i vrtjet će se u klubovima širom regiona.

 

Komenatri su zatvoreni.