Vaše vijesti. Vaše Viralno

Kemiš predložio razvod Zorici Brunclik: Ovakvu si ženu ostavio!

277

Pjevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš već su 34 godine u srećnom braku. Njih dvoje uspješno odolijevaju trendu razvoda koji je aktualan na našoj sceni, ali Kemiš je jednog dana došao na opasnu ideju. Naime, on je predložio svojoj supruzi da “puste buvu” da se razvode, kako bi njen album prošao što bolje.

-Kod pjevača je postao trend da se pred izlazak albuma radi marketinga izmisle da se razvode. I Miroljub mi jedan dan kaže, “Ženo šta misliš da ti i ja isceniramo da se razvodimo, da ti album uspe”? Ja sam mu rekla da to ne bi bilo dobro po njega, jer kad bi izašao na ulicu neka bi ga žena prebila kišobranom uz povike “Onakvu si ženu ostavio, sram te bilo” -rekla je Zorica.

Ona se očigledno nije složila s tom idejom i smatrala je nepotrebnom jer je uspješna pjevačica već decenijama.

Rođena je 29. juna 1955. god. u Beogradu . Počela je da nastupa po kafanama i restoranima. Otkrio ju je Bora Spužić Kvaka, sa čijom je ćerkom zajedno išla u školu. Kasnije je završila kurs ikebane u Aranžerskoj školi na Narodnom univerzitetu „Božidar Adžija“, a potom i Ekonomski fakultet i studirala je pravo.

Udavala se četiri puta, a najpoznatiji su brakovi sa harmonikašima Ljubom Kešeljem i Miroljubom Aranđelovićem Kemišom sa kojim je u braku od 1985. god. Ima četvoro dece (tri ćerke i sina), a postala je i baka.

Zorica Brunclik je bila u rukovodstvu bivše političke partije Jugoslovenske levice i nakon 5. oktobra 2000. godine doživljava medijsku izolaciju i blokadu. Zbog svoje političke pripadnosti u to doba je bila suočena sa raznim neprijatnostima od strane protivnika prethodnog režima. Zorica Brunclik je bila lični prijatelj sa bivšim Predsednikom Savezne Republike Jugoslavije Slobodanom Miloševićem i njegovom suprugom Mirjanom Marković. Zorica Brunclik je sada član Srpske napredne stranke.

Komenatri su zatvoreni.