Vaše vijesti. Vaše Viralno

Kćerkine suknje su mnogo smrdile – razrezala ih je, a potom vidjela nešto što joj je zgadilo život

3,442

Malo ko od nas provjerava detaljno odjeću koju kupimo, uglavnom ako nam se svidi na prvu uzimamo odmah, što je velika greška, a u nastavku teksta ćete vidjeti i zbog čega.

Ovaj slučaj se dogodio u Velikoj Britaniji. Radi se o ženi Natali Kirkvud koja je prošla kroz pakao sa svojom kćerkom, a njen neobičan slučaj obišao je planetu. Ona je kupila svojoj djevojčici suknju, ali je ona imala užasan miris. Niko nije znao odakle je uopšte dopirao taj miris, sve dok jednog dana majka nije odlučila da konačno šavove na suknji razreže. Kada je to uradila, našla je nešto nevjerovatno.

Ova mlada majka je primjetila da se jedan džep neobično naborao. Nije joj odmah bilo jasno šta je bilo u pitanju, pa je uzela makaze i krenula da reže. Unutra je bio miš, mrtav miš kojeg je neko ušio u suknju. Nikome nije bilo jasno kako je on tu dospio.

Majka se grozno osjećala, bila je to jedna od dražih suknji njenoj kćerki. Miš je mogao da prenese neke  bakterije, mogli su se svi razboljeti od njega.

Iako ima mnogo komada odjeće, za ovom suknjom njena kćerka neće nikad prežaliti, jer joj je ona bila prelijepa i fenomenalna i kćerka ju je nosila često. Majka je pozvala trgovinu u kojoj je kupila, a oni su od nje tražili da je donese ona lično.

Majka je odbila jer nije htjela da smrdljivu suknju nosi po svom automobilu, a potom su joj oni rekli kako će poslati svoj automobil po to, nakon toga se više nikada nisu čuli, niko se nikada nije javio da preuzme ovu suknju.

Komenatri su zatvoreni.