Vaše vijesti. Vaše Viralno

KATE MIDDLETON uvijek nosi flastere NA PRSTIMA – bićete zapanjeni kada saznate zašto

4,166

 

Budno oko javnosti ne može  ništa mašiti . Oni su zapazilo da je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, bez obzira na to šarmantna, lijepa i trači harizmom . Ipak izgleda da je često i nespretna.

Kejt, vojvotkinja od Kembridža, je sinonim  za gracioznost i eleganciju. Ona je uvijek obučena kao jedna plemkinja, sa stilom. Mnoge žene bi dale sve da mogu da se obuku kao ona. Uvijek svojim besprijekornim izborom odjeće i uvijek sređenim noktima plijeni pažnju.

Uprkos toj  eleganciji, ona je  okarakterisana i kao nespretna. Pitate se zbog čega? Čini se da je voljena vojvotkinja sklona čestim posjekotinama iako sumnjamo da baš ona kuha . Na njenim rukama se često mogu vidjeti flasteri koje noi i  na javnim nastupima.

Dok ona i dalje i sa njima izgleda besprijekorno, često se pitamo šta se to dešava sa njenim rukama.
Bilo da je na božićnoj službi ili  humanitarnoj akciji, ona uvijek nosi flastere negdje na ruci, najčešće oko prstiju.

Mnogi su špekulisali o tome šta se krije iza flastera. Mnogi su smatrali da ju je ogrebala neka od kraljevskih mačaka koju  imaju u kući.
Međutim, kraljevsko osoblje nikada nije pričalo o tome je li rana nastala onog dana kada je Kejt upoznala snjihovu  slavnu mačku. Da li je princeza zaista tako trapava ili se iza ovoga krije još neka mračna tajna kraljevske porodice? Jednog dana možda saznamo.

Komenatri su zatvoreni.