Katarina Grujić hitno s plaže prevezena u bolnicu: Ljekari hitno reagovali, jedva izbjegla odlazak pod nož

  • Telegraf
  • August 4, 2018
  • Comments Off on Katarina Grujić hitno s plaže prevezena u bolnicu: Ljekari hitno reagovali, jedva izbjegla odlazak pod nož

Sreći pjevačice Katarine Grujić koja je na odmor otišla sa svojom sestrom Bojanom i sestrićem Lavom nakon samo dva dana došao je kraj. Naime, odmor se pretvorio u pravu noćnu moru kada je s plaže prevezena pravo u bolnicu zbog čira na želucu.

“Ona se poslije ručka u restoranu požalila sestri da je stomak mnogo boli i da želi da ide kući. Krenule su zajedno, ali Kaća nije mogla čak ni da hoda. Počela je da se preznojava i plače od bolova, držeći se za stomak, pa ju je sestra odvezla u prvu bolnicu. Tu su je pregledali, izvadili krv i ustanovili da nije riječ o slijepom crijevu nego da joj je proradio čir na želucu, pa su je hitno prevezli u bolnicu u Podgoricu. Kaćin otac odmah je alarmirao sve prijatelje ljekare, pošto se spominjala operacija, ali Kaća je molila da joj daju neku terapiju, samo da je ne seku jer ima nastupe tokom celog ljeta. Srećom, analize su pokazale da čir nije pukao pa je izbjegla operaciju, ali sada je na strogom režimu ishrane. Kaća se trenutno osjeća dobro, pa je čak i nakon nekoliko dana imala nastup u Budvi.

Klub je bio prepun što je dobro, jer bi se Kaća iznervirala i čir bi joj opet pukao.

Katarina “Kaća” Grujić (Beograd, 20. maj 1992) je srpska pop-folk pevačica koja je početkom 2010-ih postala popularna zahvaljujući Zvezdama Granda. Smatra se da je ona treća pevačica u ovoj deceniji, pored Milice Pavlović i Aleksandre Prijović koja se probila na muzičkoj sceni Srbije. Budući da njene pesme dostignu milion pregleda na Jutjubu za manje od jednog dana, Katarina se smatra jednom od najpopularnijih Zvezda Granda, ali i jednom od najtraženijih pevačica u zemlji. Via Wikipedija

Završila je privatnu gimnaziju i student je fakulteta “Medija i komunikacija” u Beogradu. U sezoni 2012/2013 Katarina se takmičila i osvojila je osmo mesto. Prvu pesmu je snimila zajedno sa ostalima takmičarima, ali njena pesma Jedno đubre obično jedino izdvojila. Pesma je postigla veliki uspeh na Jutjubu. Druga pesma – Lutka, objavljena 2014. godine, naišla je na podjednako velik uspeh. 25. juna 2015. Katarina je izdala još jednu pesmu Greška koja je nakon dve sedmice ostvarila uspeh preko 2 miliona pregleda na sajtu Jutub, a trenutno beleži više od 32 miliona pregleda. Četvrta pesma je Drugovi i za kratko vreme je postala jedna od najvećih hitova današnjice i broji vise od 23 miliona pregleda. Katarina tokom leta 2017. godine objavljuje pesmu Paranoičan, koja je obeležila leto i broji 19 miliona pregleda.