Karleuša se izblamirala kao nikada u životu: Pohvalila se objavom na Instagramu, ali nije vidjela jedan detalj. Vranješ će ovo sigurno znati iskorisitit (FOTO/VIDEO)

  • Telegraf
  • February 8, 2019
  • Comments Off on Karleuša se izblamirala kao nikada u životu: Pohvalila se objavom na Instagramu, ali nije vidjela jedan detalj. Vranješ će ovo sigurno znati iskorisitit (FOTO/VIDEO)

Javnost još ne prestaje da bruji o Ognjenu Vranješu i Jeleni Karleuši.

Dotična je nedavno napustila Srbiju u jeku ovog skandala koji je izbio i otišla u Dubai na mali odmor sa kćerkicama i suprugom Duškom Tošićem. Sada je međutim, izbio najnoviji skandal, koji je naravno neizostavno bio ispraćen na društvenim mrežama.

Jelena je naime, objavila jednu zanimljivu fotografiju na kojoj može da se vidi Duškova i njena ruka. Svima koji su vidjeli sliku je to ipak bilo dosta neobično zato što se jasno vidjelo na fotografiji kako ona njegovu ruku preklapa, tačnije ona je ta koja ga faktički drži za ruku, umjesto da on drži nju kao džentlmen i muškarac.

Karleuša je, kad je shvatila šta je napravila, odmah izbrisala fotku sa svog naloga na društvenoj mreži i objavila novu fotografiju na kojoj, ovaj put, Duško ipak drži nju za ruku.

“Pa čekaj, zar nisi ti držala njega za ruku? Ah da, skrenuli su ti vjerovatno pažnju da ipak obratno treba da bude, kako bi nas sada uvjerili u to da se volite.” glasi samo jedan u nizu mnogobrojnih komentara na novu objavljenu sliku.

Svakako, da Jelena sada maksimalno uživa u danima koje provodi u Dubaiju sa svojim kćerkama i suprugom, a to pokazuju i objavljene slike i objavljeni video snimci koje pjevačica redovno više puta dnevno (zar može drugačije) objavljuje na društvenim mrežama, a jedan od tih snimaka možete pogledati u prilogu ispod.

Instagram diva se inače, još od samog početka skandala, trudi maksimalno da dokaže da su svi sporni snimci i fotografije montirane i da Ognjen Vranješ, bosanski fudbaler sa kojim je ona bila u aferi, laže o svemu.