Kao strašilo: JK sa podočnjacima i bez trunke šminke. Procurila užasna slika. Fanovi ne mogu sebi da dođu. Prava noćna mora.(FOTO)

  • Telegraf
  • February 12, 2019
  • Comments Off on Kao strašilo: JK sa podočnjacima i bez trunke šminke. Procurila užasna slika. Fanovi ne mogu sebi da dođu. Prava noćna mora.(FOTO)

Sada već epska po*no afera estradne šator artistkinje Jelene Karleuše i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa nikako ne prestaje da jenjava, a jedna njena fotografija počela je sada da kruži društvenim mrežama.

Prva dama Instagrama na Instagramu u rubrici: kako prepasti vašu djecu za 2 sekunde!

Naime, navodno je na slici (koju ćete pogledati u nastavku na vlastitu odgovornost) Jelena Karleuša, bez ijedne jedine trunke šminke, podbuhla, totalno nenaspavana, u potpuno drugačijem izdanju od kojeg je inače uvijek viđamo na njenim nastupima, u emisijama, generalno van kuće i na fotografijama na društvenim mrežama.

Ako ste mislili da je ovo strašno, onda ne možete ni pretpostaviti šta vas čeka u nastavku:

A živjeli smo čitavo vrijeme u ubjeđenju da ona hoda i po svojoj kući potpuno našminkama i sređena.

Podsetimo vas još jedanput, Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ su se nedavno našli u centru jednog velikog skandala kad su u javnosti dospjele njihove prepiske, kao i eksplicitne fotografije, dok se o njenom razvodu od Duška Tošića i te kako polemisalo u zadnje vrijeme, što su oni strogo demantovali. Jelena čitavo vrijeme tvrdi da su te sporne slike koje su isplivale u javnost obična montaža, dok Vranješ sa druge strane stoji iza svoje riječi da je pune dvije godine bio u ljubavnoj vezi sa Karleušom.

JK je u međuvremenu najavila i tužbe protiv domaćih i regionalnih medija jer su u zadnje vrijeme konstantno pisali o njoj i njenoj po*no aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, a isplivala je nedavno i nova prepiska koja dokazuje njihovu vezu (što smo objavili u našim prethodnim člancima).

Podsjećamo, i Ognjen Vranješ je tužio Karleušu za nanesenu duševnu bol, ali sav novac koji bio dobio kao odštetu odlučio je, za razliku od svoje bivše ljubavnice, da donira u dobrotvorne svrhe.