Vaše vijesti. Vaše Viralno

Kako država nagrađuje kriminalce: Tijane Jurić zbog njega više nema, a on igra igrice, gleda tv i živi bolje od prosječnog građanina

1,257

U julu 2016. godine Tijanin otac, Igor Jurić dao je izjavu za medije potresen monstruoznim ubistvom male Anđeline Stevanović u selu Vratarnica kod Zaječara, kada je konstatovao da ubice djece u Srbiji žive bolje nego veliki broj ljudi u Srbiji. Njegova izjava se nažalost pokazala kao istinita.

Prošlo je četiri godine od ubistva Tijane Jurić koju je mesar Dragan Đurić iz Surčina u noći između 25. i 26. jula 2014. godine oteo i silovao, a zatim ubio. Monstrum se trenutno nalazi u najčuvanijem zatvoru u Padinskoj skeli, takozvanoj Novoj Skeli gdje služi kaznu zatvora od 40 godina. Postavlja se pitanje, da li je tretman realan za nekoga ko je počinio svirepo ubistvo.

Kako saznaju srbijanski mediji, Đurić se u zatvoru ponaša normalno i nije sklon incidentima. U toku dana ima pravo na šetnju koja traje dva sata, a redovno mu pristižu paketi od porodice.

Zatvorenici u Novoj Skeli mogu da se sretnu samo u šetnji, jer su im ćelije zatvorene, a tada su čuvari uvijek sa njima.

-Dnevno imaju tri obroka, tv, igranje igrica, obroci, teretana, paketi koje dobiju dva puta mjesečno, posjete su nešto što moraju da ispune po zakonu i svi zatvorenici imaju isti tretman.

Upozoravamo, priznanje ubistva može biti uznemirujuće.

-Udario sam je automobilom i ugurao u auto. Odvezao sam je na neku njivu na strnjiku, ugasio motor i svjetla. Izudarao sam je šakom u glavu, onesvjestila se.

-Na mjesečini sam video da joj je usna bila otečena, ožedneo sam pa sam se napio vode, poslije čega sam upalio farove na vozilu. Otkopčao sam joj pantolone i skinuo ih zajedno sa gaćicama.

-Otimala se i ritala se nogama. Ostala je u čarapama i grudnjaku, obrisao sam je mojom majicom po genitalima i svuda.

 

Komenatri su zatvoreni.