Kada vidite koji muškarac grli Draganu Mirković neće vam biti dobro: Nije njen muž, nego mnogo zgodniji frajer

  • Telegraf
  • September 16, 2018
  • Comments Off on Kada vidite koji muškarac grli Draganu Mirković neće vam biti dobro: Nije njen muž, nego mnogo zgodniji frajer

Dragana Mirković je već nekoliko dana u društvu svjetske zvijezde Žan Klod Van Dama. Zajedno sa svojim suprugom Tonijem uživa u glavnom gradu Austrije gdje su ugostili ovog svjetskog glumca.

Zvijezda akcionih filmova je između ostalih sa kojima se našao u Austriji bio i gost dobro poznate porodice. Dragana i Toni su Van Dama toliko lijepo primili da je morao podijeliti impresije o slavnoj pjevačici.

Dragana nije mogla da odoli pa je zajedničke fotografije objavila na društvene mreže i pokazala kako se zaista ponašaju zvijezde i kako znaju da uživaju.

Dragana i njen suprug Toni se kreću u visokom društvu, a članovi su nekoliko klubova gdje mogu doći samo najbogatiji poput onog u Monte Carlu gdje često borave, a gdje su članovi kneževi, milijarderi, tajkuni, mnogobrojni ljudi sa dubokim džepom, sportske, modne i estradne zvijezde iz svjetskog jet seta, gdje za obične ljude nema dobrodošlice. Dragana u Beču živi u dvorcu sa suprugom i dvoje djece.

U nastavku vam donosimo nekoliko informacija iz biografije slavnog glumca.

Rodio se 1960. u Belgiji, u obitelji Eugene Van Varenberg i Eliana Van Varenberg. Budući da je kao dječak bio fizički slab, na nagovor oca, počeo se s jedanaest godina baviti borilačkim sportovima u Nacionalnom karate centru (Centre National De Karate). Do 1980. godine postao je jedan od najboljih full-contact boraca u Europi.

Po završetku uspješne sportske karijere otišao je u SAD kako bi ostvario filmsku karijeru. Prvu zapaženiju ulogu ostvario je 1984. godine u filmu No Retreat, No Surrender s kojom je započeo niz borilačkih akcijskih filmova koji su ga proslavili.

Krajem 80-ih i do sredine 90-ih ostvario je ulogu u nizu komercijalno uspješnih filmova – Krvavi sport (1988.), Kickboxer (1989.), Univerzalni vojnik (1992.) i Vremenski policajac (1994.). Potonji film postao je veliki međunarodni hit koji je ostvario zaradu od preko 100 milijuna USD