Kada ne znate šta ćete sa novcem vi otiđite u Dubai. Pogledajte kako se živi i na šta troše pare u najbogatijem gradu na svijetu (FOTO)

  • Telegraf
  • February 13, 2019
  • Comments Off on Kada ne znate šta ćete sa novcem vi otiđite u Dubai. Pogledajte kako se živi i na šta troše pare u najbogatijem gradu na svijetu (FOTO)

Jedan od onih gradova koji ima tu moć da zapanji apsolutno svakog od turista koji ga barem jednom posjete je sasvim sigurno Dubai. Inače, za ovo mjesto se najčešće vezuje termin luksuz i to zbog ogromnim i zaista nevjerovatnih građevina po kojima je ovaj grad itekako prepoznatljiv, a kojim se stanovnici ovog grada zaista diče.

U ovom današanjem članku vam donosimo samo neke od mnogobrojnih fotografija koje će vam sasvim sigurno detaljnije pojasniti zbog čega svi ovaj grad zovu zaista nestvarnim, te zašto svi misle da je ovdje život sve samo ne običan i “paćenički”.

Jedan od najpoznatijih stvari koju možete da vidite u Dubaiju, jeste svakako teren iznad kojeg se nalazi veliki akvarijum sa ribama. Nećemo ni probati da pretpostavimo koliko je tu novca bilo uloženo, ali je bez ikakve sumnje ovdje riječ o zaista ogromnim svotama koje se neko nije ovdje libio da izdvoji samo kako bi ukrasio ovaj ionako epski grad sa još jednim remek djelom.

Na ulicama ovog grada ćete svakako moći često vidjeti brojna jako skupocjena i luksuzna auta, ali se ipak pojave neka za koja niste nikad ni sanjali da uopšte postoje. U slici iznad možete baš vidjeti jedno takvo, a kad pogledate sjaj ovog nevjerovatnog automobila, bit će vas stvarno sramota da uopšte ponovo pogledate u isti, a kamoli da razmišljate o njegovoj cijeni i sebe kako ga vozite.

Dok su kućni ljubimci u ostatku svijeta najčešće psi, mačke, zečevi i još neke životinje, u Dubaiju je situacija ipak nešto malo drugačija. Tako nije uopšte neobično da ugledate poneke tigrove i lavove kao kućne ljubimce. Kako je to dozvoljeno u Dubaiju, mnogi stanovnici ovog grada sebi to mogu itekako i da priušte i obezbijede.

Naravno, ima tu još mnogoooo bizarnosti ali mislimo da smo vam za ovu priliku ipak dovoljno bacili u razmišljanje – zašto je ljudima stvarno ovako nešto potrebno?