Vaše vijesti. Vaše Viralno

Kada je čuo njezin vrisak i krv, Filip se izbezumio: Aleksandra Prijović doživjela nesreću u Crnoj Gori

1,925

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nisu otišli na medeni mjesec zbog nastupa koje je imala Aleksandra, kako je nastupala u Crnoj Gori odlučili su da tu provedu nekoliko dana i da to bude njihov mini medeni mjesec, ali samo nakon nekoliko sati uživanja desila se nesreća.

Kako saznajemo, Aleksandra se okliznula na jahti i posjekla na metalni rukohvat od stepenica koje vode do potpaljublja nakon čega je završila u bolnici.

“Aleksandra i Filip su iznajmili jahtu kako bi mogli da krstare Jadranom. Međutim njihov mini medeni mjesec se pretvorio u pakao. Sve se desilo u nekoliko sekundi, Aleksandra je krenula da uzme mlijeko za sunčanje i u trenutku se okliznula, nije mogla da se suzdrži i ublaži pad. Noge su joj bukvalno izletjele i desnom nogom je okrznula rukovat pored stepenica koje vode u potpaljublje. Kako je u pitanju bio oštar limeni dio ona je posjekla desnu nogu i deo stopala sa gornje strane. Filip je za to vrijeme pripremao jahtu za plovidbu, kada je ona vrisnula, potpuno se izbezumio. Naročito što je u sekundi na palubi bilo mnogo krvi, priča izvor koji se zatekao na doku i sve to posmatrao.

“Zajedno sa još nekoliko ljudi koji su bili na susjednim jahtama prišao sam da pomognem. Filip je skinuo majicu kako bi joj vezao ranu, jer je djelovalo da će stvarno iskrvariti. Uzeo ju je u naručje i odveo u Budvansku hitnu pomoć, ali kako je bila gužva, panika je savladala oboje. Prolaznici su ih uputili u obližnju privatnu kliniku gdje je Aleksandri sanirana rana.

Komenatri su zatvoreni.