Jutro kao iz horor filma: Komšije otkrile detalje o stravičnom događaju, koje je voditeljka Zadruge krila od javnosti

  • Telegraf
  • September 16, 2018
  • Comments Off on Jutro kao iz horor filma: Komšije otkrile detalje o stravičnom događaju, koje je voditeljka Zadruge krila od javnosti

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević nakon nesreće koja ju je nedavno zadesila, dobija podršku od skoro svih stanara solitera u kom živi.

Dušicine komšije u kraju, nadomak stadiona Crvene Zvezde čiji je ona vatreni navijač, još uvijek su u šoku nakon eksplozije njenog džipa, koja se dogodila 1. septembra. Skoro svi za nju kažu da je predusretljiva, prijatna i sasvim obična djevojka iz komšiluka i da im zbog toga smeta kada pročitaju da je neko krivi zbog nesreće koja ju je zadesila.

U tekstovima o eksploziji džipa, koji je Dušica vozila, provlači se i informacija da je zapravo meta bio njen momak Jovica.

“Njen život je njena privatna stvar, kao i to sa kim će da ide i da se zabavlja. Njenog dečka znam, viđam ga kad dolazi. Ovako oje divan i ljubazan čovjek” kaže komšija koji se predstavljao kao Miša Đorđević i dodaje:

“Ja sam u kućnom savjetu pa  znam ssve probleme stanara u našem soliteru. O Dušici ko kaže loše, taj laže. Ljubazna je, nasmijana i vrlo predsusretljiva. Divnu djecu ima, a i roditelje joj poznajem. Dobri su ljudi, a ona je požrtvovana majka.

Sa osvrtom na nemili događaj priča:

“To jutro je bilo kao iz horor filma. Odigrala se prava drama kada je neko dignio džip u zrak. Ja sam prvi došao kod nje. Bila je izgubljena. Otišao sam da joj iz svog stana donesem bromazepan da popije i da se smiri. Zvali smo hitnu pomoć.

“Dušicin bivši muž se odmah stvorio ispred zgrade i u nevjerici gledao prah i olupinu koja je ostala iza autobila.  Dobro je da djeca nisu tog jutra bila s njom u stanu, da ne gledaju taj prizor. Dijelovi automobila su letjeli metrima svuda naokolo. Pukom srećom nije niko stradao.