Jovana Joksimović priznala veliku tajnu uživo u programu: Željko nije otac blizankinja Srne i Ane? Srbija u nevjerici

  • Telegraf
  • February 13, 2019
  • Comments Off on Jovana Joksimović priznala veliku tajnu uživo u programu: Željko nije otac blizankinja Srne i Ane? Srbija u nevjerici

Poznata srpska voditeljka Jovana Joksimović, koja sa suprugom Željkom, poznatim pjevačem u svom sretnom dugogodišnjem braku ima troje djece, oglasila se napokon povodom brojnih glasina da je nedavno bila na vještačkoj oplodnji.

Ona je sve te navode demantovala. Podsjećamo, pričalo se da su blizankinje Ana i Srna dobijene vještačkom oplodnjom, što kako Jovana tvrdi, nije tačno.

Supruga jednog od  najpopularnijih pjevača regiona reagovala je sada na mnogobrojne priče o tome tako što je na svom profilu na Instagramu okačila jedank isječak iz novina u kojima je bilo objavljeno da su ona i Željko jedan od poznatih parova koji se nedavno podvrgao vještačkoj oplodnji.

Uz pomenutu fotografiju naslova koji ju je podstakao da reaguje na sve ovo, Jovana je također dopisala da je to u potpunosti netačno i zamolila autore tog teksta da ”poštuju sve svoje čitaoce”.

O vještačkoj (umjetnoj) oplodnji:

Umjetna ili vještačka oplodnja predstavlja jedan kompleksan medicinski postupak i predstavlja potpomognutu oplodnju same jajne ćeliije te prijenos oplođene maternice u maternicu implantacija te sami razvoj čitave trudnoće

Umjetna oplodnja se prakticira zbog neplodnosti žene ili muškarca ili kada su obje neplodne ili kada postoji rizik prijenosa teške genetske bolesti na dijete Prva osoba rođena s umjetnom oplodnjom bila je Engleskinja Louise Brown rođena 1978. godine Prva umjetna oplodnja u Hrvatskoj provedena je 1983. godine u bolnici Petrovo u Zagrebu Do 2010. godine u svijetu je rođeno 4 milijuna djece s gnojidbom izvanzemaljaca a u Hrvatskoj oko 20.000.

Da li ste vi znali sve ove informacije? Nadamo se da ste danas naučili nešto novo nakon ovog članka.