Još jedna beba u rijalitiju? Otkriveno čije je. Svi su na nogama. Zar je moguće?

Rijalitiji i dalje ne prestaju da donose iznenađenja.

Ovaj put su u glavnim ulogama bili Enisa Marjanović i Goran Vujičić Vuya jer su nedavno od produkcije rijalitija “Parovi” zatražili test za utvrđivanje trudnoće.

“Jako je lijep osjećaj moram priznati. Mi nismo radili kao omaklo se. Ne. Željeli smo to oboje i uradili smo to iz ljubavi. Ja još uvijek stvarno ne mogu da vjerujem da je ovo stvarnost. Sad se trenutno nalazim u rijalitiju pa mi je sve to pomalo čudno, ali neću da govorim ništa previše. Sutra ujutru ćemo saznati konačno dal’ smo roditelji.

Ako bude pozitivno biće velikog veselja i organizovaću najjaču žurku. Zovem sve odmah na zadavanje da sve zapalimo. Ja imam jednu djevojčicu. Bilo bi fino da sada dobijem jednog sina. Ako bude djevojčica biće isto tako super, djeca se ipak ne dijele. Prije nego što sam dobio svoju preslatku kćerku, i rekao mi je prijatelj da mi švaleri uvijek dobijamo kćerke, i to je zasad sto posto tačna teorija.” objasnio je Vuya.

“Čudan je to osjećaj, stvarno. Pa, iskreno da kažem, ja imam jedan jako pozitivan osjećaj i mislim da je to baš tako stvarno. Odradićemo mi naravno taj test pa ćemo definitivno biti sigurni. Biću presretna ako stvarno na kraju bude tako.” rekla je Enisa kad su je pitali za mišljenje.

Šta god da se desi, mi im oboma želimo sreću. Ako se test ispostavi pozitivnim, nadamo se da će trudnoća proći onda dobro i da će Enisa roditi za devet mjeseci jednu zdravu bebu.