Vaše vijesti. Vaše Viralno

Jeziva ispovijest: 1994.godine je nastala ova fotografija – tada nas je muž slikao i rekao kako će to biti posljednja noć da sam živa

1,957

Svake godine volim ovu priču da dijelim, pošto se nadam da će ovo da ohrabri druge ljude, a da vam ja odmah kažem, ja sam iz nasilnog braka pobjegla 1994., slika koju vidite nastala je u noći mog bijega, kada mi je suprug zaprijetio da će me ubiti i da je ovo posljednja noć da sam živa.

Ja sam uspjela nekako da pobjegnem, ne znam ni sama kako sam to uspjela. Pobjegla sam daleko od njega, sa svojom djecom. Kad mi je rekao da će mi to biti posljednja noć u životu, te da dovodi djecu da se sa mnom fotografišu, pao mi je mrak na oči. On je njih smjestio pored mene, bili su četveregodišnjak i mlađi koji je imao dvije godine.

Jedan od dječaka je odlučio podijeliti priču svoje majke, a radi se o Timu Šarpu umjetniku iz Australije. Rekao je da je njegova majka bila isuviše umorna kroz sve što je prolazila, rekao je da je ona zbog sinova pobjegla. Bila je mnogo umorna, za sebe se više nije mogla nikako brinuti, ali ona nije ni vjerovala da može da pobjegne iz ralja svog supruga.

Htjela je najviše zbog djece da proba, sve je dala od sebe kako b mogla da ih skloni od tog zla. Rekao je kako su oni živjeli od danas do sutra, morala je da vodi računa o hrani i vodi, a pritome je Tim još bolovao od autizma. Ona je za njega pokušavala da uhvati tračak sunca, pa je bila primorana da smisli pravila koja primjenjuje i danas, donosimo ih u nastavku.

Komenatri su zatvoreni.