Vaše vijesti. Vaše Viralno

Jelena se potresnim riječima oprostila od majke, brojne čitulje osvanule u štampi: “Spavaj mirno, anđele moj”

"Dok mi živimo, živiš i ti..."

1,468

Jutros su u dnevnoj štampi osvanule emotivne čitulje posvećene preminuloj voljenoj voditeljici radio Beograda, Divnoj Karleuši. Od nje su se oprostili njeni prijatelji, kolege, porodica i naravno, njena kćerka Jelena.

Brojne čitulje napisane iz srca osvanule su s ovakvim porukama:

„Anđele naš lepi i dobri, tu si s nama, zauvek dok i mi živimo, živiš i ti…“ piše u čitulji potpusanoj sa imenima Jelene, Danijele, Marka, Atine, Nike i Duška.

U jednoj drugoj čitulji se Jelena sama oprostila od voljene majke: „Pobednice moja, moj veliki borcu. Ne brini ništa jer sve će biti onako kako si željela. Ponosu moj, uzoru, ljubavi moja lepa nasmejana… Mirno spavaj anđele moj – tvoja Jelena“ napisala je diva.

I kolege iz produkcije Grand su se ovako oprostile od Divne, a i njena sestra također.

Sestra se od Divne oprostila kratkom ali izuzetno emotivnom porukom.

Divna Karleuša je iznenadno preminula u 61. godini nakon teške borbe s opakom bolešću. Preminula je u svom stanju nakon što joj je naglo pozlilo, iako se stanje poboljšavalo u posljednje vrijeme. 2016. godine se ljekarima se javila tek pošto je počela iskašljavati krv. Tad je i hospitalizirana u Zemunskoj bolnici.

Divna je preminula u porodičnom domu u nedjelju oko 12:30, a u to vrijeme se Jelena ukrcavala na let za Beograd nakon nastupa u Austriji. Da joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austrij, prijatelji su joj vijest javili tek kad je stugla u Beograd.

Sahrana će biti održana sutra (06.03.) u 15:20 na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu.

Posljednji pozdrav i saučešće moći će se izraziti od 14:30 sati isti dan.

Komenatri su zatvoreni.