Jelena Karleuša i Marija Šerifović se fizički obračunale u “Zvezdama Granda”: Marija pokazala i srednji prst, a sve je počelo kada je JK htjela da se skine i da uradi špagu (VIDEO)

  • Telegraf
  • February 10, 2019
  • Comments Off on Jelena Karleuša i Marija Šerifović se fizički obračunale u “Zvezdama Granda”: Marija pokazala i srednji prst, a sve je počelo kada je JK htjela da se skine i da uradi špagu (VIDEO)

“ZVEZDE GRANDA” NE PRESTAJU DA GAZE SVE PRED SOBOM. SINOĆ JE EMITOVANA I TREĆA EMISIJA OD KAKO SE VRATILA JELENA KARLEUŠA MEĐU ŽIRI, I SAV TAJ NABOJ KOJI JE  ONA SA SOBOM DONIJELA I SVAKODNEVNE ČARKE I SVAĐICE MEĐU ĆLANOVIMA ŽIRIJA I DALJE NE PRESTAJU. OPET SMO BILI SINOĆ SVJEDOCI JEDNE JAKO SKANDALOZNE EMISIJE KOJA OPET JE SVE OSTAVILA BEZ DAHA.

Kandidat Admir Ibričić iz Slovenija sinoć je uspio napraviti opštu pometnju u najnovijoj epizodi “Zvezda Granda” kada je uspio da posvađa skoro sve članove žirija, a umalo čak i izazvao i fizički obračun dvije drugarice – Jelene Karleuše i Marije Šerifović.

Admir je inače bio Jelenin takmičar i kada je završio svoj nastup dobio je samo dva glasa (od Ane Bekute i Đorđa Davida). I onda je Jelena počela da vrišti i negoduje.

Nakon nekoliko teških razmijenjenih riječi Marija je ustala i došla bijesna do nje i pitala:

“Šta bre hoćeš?”, a Jelena je rekla da hoće tri glasa te je otišla do Marijinog mjesta i pritisnula njen taster. Naravno to se nije važilo, pa je onda Viki dala svoj glas, što je još više izazvalo problema.

“Ne možeš ti Jelena da odlučuješ ovde. I ne možeš ti da radiš ovde šta ti hoćeš.”, vikao je na nju bijesno Saša.

“Mogu ja da radim šta god hoću. Ja mogu sada ovde da se skinem  i da pred svima radim špagu g*la.”, uzvratila mu je Jelena na sebi svojstven način, pa na trenutak sve podsjetila na svoju aferu sa  Ognjenom Vranješem koja je nedavno odjeknula regionom, a tokom koje su navodne ekplicitne fotografije pop dive “izašle” u eter.

Marija je nakon toga komentarisala nastup pjevača i htjela da objasni zašto nije glasala:

“Ti si u prvom krugu isto pevao Adilovu pesmu i tu smo ti rekli da to izbjegavaš. Ti si sad opet pevao Adila, znači da si glup. Što se Acine pesme tiče, to što si otpevao bre je bio zločin. Zločin.” nakon čega je ona isključila mikrofon i slušalice, bubicu i napustila studio.

A onda je eksplodirao Saša Popović:

“Prestanite više da se zaje*avate ovde! Zar vi mislite da smo mi uložili tolike milione u ovo da bi se vi ovde zezali. Marija vrati se na svoje mesto. Odmah!”

Kada se Marija vratila, Jelena je imala šta da joj kaže:

A ti Marijice. Da dobro znaš, svakog tvog kandidata, ne da ću da ga  bušim nego ću da zbog njega bacam bubicu, ne zanima me.”, vikala je nju Karleuša na Mariju.

Hoćeš da ja tebe sada ovde izbušim jel’?”, ustala je Marija i došla do Jelene, a onda su bukvalno nasrnule jedna na drugu.

Jelena je samo ponavljala “Neće proći, neće proći.” A Marija je odgovorila “Šipak neće.” i pokazala joj srednji prst.

“Dobar je on pevač. Sigurno je zaslužio još jednu šansu.”, pokušala je Karleuša očajnički da presudi obraćajući se čitavo vrijeme žiriju, i tražeći podršku od publike.

“Ja navijam za ovog dečka od početka, ali šta ti se danas desilo pobogu. Ovo je stvarno danas bilo katastrofa.”, objasnio je na kraju Popović, a onda mu se Jelena bukvalno unijela u lice i pokušala na sve načine da iznudi glasove za svog jadnog takmičara.

Međutim, nije uspjela. Nije njena ipak na kraju bila zadnja. Kandidat je ispao.

Ovo možete pogledati u video klipu ispod i to od 2:05:35