Jelena Dokić je nekada bila među najboljim teniserkama svijeta, a onda je za kratko vrijeme postala neprepoznatljiva: Skinula je čak 40 kilograma, a neke njene fotogafije je zaista teško i gledati (FOTO)

  • Zamjena
  • March 28, 2019
  • Comments Off on Jelena Dokić je nekada bila među najboljim teniserkama svijeta, a onda je za kratko vrijeme postala neprepoznatljiva: Skinula je čak 40 kilograma, a neke njene fotogafije je zaista teško i gledati (FOTO)

Ko god barem malo prati tenis mora da je čuo i za Jelenu Dokić, australijsku tenisačicu, naših korijena, koja je u jednom periodu bila među 5 najboljih tenisačica svijeta da bi zbog porodičnih problema koji su joj prouzrokovali razne zdravstvene probleme naprasno morala da prekine svoju karijeru.

Ovih je dana Jelena na neki način obradovala svoje obožavatelje objavljivši fotografije svoje fantastične transformacije.

Jelena je svoju tešku životnu priču opisala i u svojoj knjizi koju je nazvala ”Nesalomljiva”, a ovoga puta je odlučila da sa svima podijeli i svoju tajnu kako je uspjela skinuti čak 40 kilograma težine.

Naime, do prije samo nekoliko mjeseci Jelena je imala čak 120 kilograma, ali je uvidjela da je vrag odnio šalu pa je poželjela da vrati svoju kilažu od 66 kilograma ko kada je bila na vrhuncu svoje sportske karijere.

Pa je tako ispod jedne fotografije objasnila da je slika sa ljeve strane sa početka njenoga puta gubljenja kilaže. Dodala je da je dugo vremena živjela nezdravo i nesportski, ali najvažnije za to njeno stanje je bilo to što je bila zaista nesretna i što je potpuno izgubila samopouzdanje, te zbog svega toga uopšte nije željela da izlazi iz kuće, a odbijala je sve poslovne ponude jer je bila potpuno nesigurna u sebe.

A onda se njen život skroz promijenio, a tvrdi da joj je u tome puno pomogla dijeta Jenny Craig

Jelena je priznala da joj se sviđa što se ta hrana po toj dijeti sprema brzo i jednostavno i veoma je ukusna, a godilo joj je i to što na svome meniju ima više od 70 namirnica koje smije da koristi, a koje neće ugroziti njeno gubljenje kilograma.

Jelena se ujedno nada da će njen slučaj i primjer motivirati i neke druge ljude sa sličnim problemima, a ona sve uvjerava da se sa velikom voljom sve može postići, te da je ona sada na pola puta da izgubi sve kilograme koje je zacrtala da izgubi.

 

 

.