Vaše vijesti. Vaše Viralno

Javnost osudila pjevačicu: Jelena Rozga na posljednji ispraćaj Olivera Dragojevića došla u polugolom izdanju

248

Komemoracija Olivera Dragojevića okupila je skoro cijelu Hrvatsku, ali među svima njima se izdvojila Jelena Rozga i Vjekoslava Huljić u svojim slobodnijim izdanjima.

Komemoracija održana u Splitskom pozorištu bila je fascinantna, a Olivera su ispratili svi- od državnog vrha do običnog naroda. Ipak, među svim tim ljudima izdvojio se ovaj trojac.

Popularni pjevač i osnivač kultne grupe “Magazin” Tonči Huljić pojavio se na komemoraciji u pratnj supruge Vjekoslave i pjevačice Jelene Rozge.

Obje plavuše su ispratile bonton u smislu boja, s obzirom da su obje bile u crnini, ali je najviše pažnje privlačio njihov dekolte za kojeg su mnogi rekli kako je neprimjeren. Slike su se pojavile na društvenim i dočekane su sa poprilično negativnim komentarima.

“Nije primjereno da se u takvom izdanu ove žene pojavljuju na pogrebu-to jednostavno nije ok”. Napisao je jedan od komentatora, dok je drugi dodao “A da barem imaju šta da pokažu”.

Jelena Rozga je hrvatska pjevačica rođena 1977. godine.

Glazbenu karijeru započela je 1996. godine kao pjevačica popularnog splitskog sastava Magazin, a samostalnu 2006. godine.

Jedna je od najtrofejnijih hrvatskih pjevačica. Dobitnica je nagrade Porin za pjesmu Bižuterija, višestruka je osvajačica Grand Prix nagrade na festivalu zabavne glazbe Split kao i mnogih drugih nagrada.

U samostalnoj karijeri objavila je tri studijska albuma koji su nagrađeni zlatnim certifikacijama. Održala je velike dvoranske turneje i prva je žena koja je napunila Spaladium arenu u Splitu.[1] Njene najpoznatije pjesme su: Gospe moja, Bižuterija, Razmažena, Dobitna kombinacija, Nirvana, Okus mentola, Tsunami, Kraljica i mnoge druge.

Komenatri su zatvoreni.