Vaše vijesti. Vaše Viralno

Javno priznao u Jutarnjem programu: Spavao sam sa Kijom, ona je veliki manipulator, iskoristila je Lunu i Slobu i dobila šta je htjela

1,563

Rijaliti Zadrugu ove godine je obilježila afera ljubavnog trougla kojeg su činili Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani. Gledaoci pored malih ekrana su mjesecima imali priliku da gledaju i slušaju sve i svašta od popularnih Zadrugara. Nakon samo sedam dana od početka rijalitija, Sloba je započeo vezu sa Lunom, a nakon tri mjeseca je u rijaliti je ušla i Kija Kockar, bivša Slobina supruga i stjuardesa koja prije rijalitija nije bila poznata ličnost, dok sada puni naslovnice svih portala. Mnoge afere su se vezale za Zadrugare, a jedna od njih jeste svakako i ona između Filipa i Kije. Navodno, oni su imali seks u kupatilu, a sada se Filip konačno oglasio po tom pitanju.

Publika je bila u nedoumici, da li se između njih dvoje stvarno nešto desilo, a Filip Đukić je konačno otkrio istinu na gostovanju televizije Pink.

Filip je na insistiranje voditeljke priznao da je spavao sa njom, a publika je ostala u šoku nakon ove izjave, poslije koje je Filip dodao:

“Nemamo nikakav kontakt nakon rijalitija. Nije mi krivo što sam joj to rekao javno, jer je očito da je najveći manipulator, najveća prevara rijalitija. Iskoristila je Slobu i Lunu i ispala je žrtva. Žao mi je što to nisam odmah rekao.

Ne podržavam Slobu što ju je javno prevario, ali sam čuo šta je ona njemu radila- rekao je Filip.

Kija je osvojila prvo mjesto i 50.000 eura, a nakon Zadruge je započela muzičku karijeru, iako prije toga nije imala nikakvo iskustvo s tim. Snimila je pjesmu sa grupom Ministarke pod nazivom “Ne vraćama se na staro”.

 

Komenatri su zatvoreni.