Vaše vijesti. Vaše Viralno

Javila šefici da neće doći na posao jer joj sin umire: Zbog njenog odgovora svi je osuđuju, da li ova žena ima uopšte dušu

286

Crystal Reynolds Fisher iz Mičigena (SAD) doživjela je prošle sedmice voema neugodnu situaciju nakon što je javila šefici da joj se sin razbolio i da se trenutno nalazi u bolnici.

Naime, njezin sin je neočekivao dobio sepsu i hitno je prevezen u bolnicu gdje su ga doktori stavili na aparate koji mu pomažu da ostane u životu.

Očajna i zabrinuta za svog sina, svojoj šefici na benzinskoj pumpi na kojoj radi poslala je poruku da je spriječena da dođe na posao i objasnila o čemu se radi, ali je umjesto odgovora i poruke podrške, dobila nešto sasvim suprotno što je šokiralo i Crystal i sve koji su pročitali.

 

“Ovdje tako ne funkcionišu stvari, prihvatam tvoj otkaz” odgovorila je šefica.

Šokirana Crystal je upitala šeficu kako treba da funkcionišu, kada joj je sin smrtno bolestan i na aparatima.

“Nisam ni u jednom trenutku napiala da dajem otkaz, ali evo prihvatam da me ti otpuštaš” napisala je bijesna majka, a ubrzo je dobila i odgovor.

“Kada ne možeš da dođeš na posao, to je tvoje davanje otkaza” rekla je šefica.

“Ne, to znači da ne mogu da dođem i da te obavještavam unaprijed jer život mog djeteta visi o koncu” napisala je Crystal koja je prepisku razgovora objavila na svom profilu.

Odmah je počela da dobija poruke podrške a njeni prijatelji su imali samo najgore da kažu o šefici i firmi za koju radi.

Nakon što je u javnost stigla ova prepiska podigla se velika prašina, pa je i sama kompaija bila primorana da se oglasi povodom ovog pitanja.

Utvrdili smo da se postupilo nepravilo i bez osećanja, što nije u skladu sa politikom naše kompanije. Žao nam je zbog toga. Zbog čitave ove nemile situacije, morali smo da reagujemo i damo otkaz menadžerki koja nas je dovela u ovu situaciju. Obavjestili smo i Kristal da može da uzme slobodnih dana koliko god joj je potrebno u ovom teškom trenutku -stoji u saopštenju iz kompanije.

Komenatri su zatvoreni.