Vaše vijesti. Vaše Viralno

Jako puno se znojite iako ništa ne radite – riješite problem bez upotrebe dezodoransa

620

 

Znojenje je saasvim normalna pojava mada to zna nekada biti jako neugodno. Zato vam donosimo par savjet kako da to riješite.

Prva stvar koju trebate znati jeste da ukoliko se previše znojite trebate se najprije javiti doktoru pogotovo ako i nisu neke vrućine vani. Postoji mogućnost da imate problema sa štitnom žlijezdom. Kada ste provjerili svoje zdravlje i sve je u redu onda onaj problem sa znojenjem te majicom koja ima mrlje možete početi rješavati malo drugačije.

 Na oznojeno tijelo nemojte nikako stavljati dezodorans jer će stvar biti još gora. Ukoliko se puno znojite onda trebate češće da se perete, te da nosite pamučnu odjeću. Sintetika je ta koja još više podspješuje znojenje.

Mnogi su mišljenja da će i klasični dezodoransi pomoći ali mora se znati da oni u sebi imaju aluminij što je opasno za vaše zdravlje. Zato je puno bolja varijanta da uzmete sodu bikarbonu i pomiješate je sa vodom pa nanesete ispod pazuha. Na taj način ćete se rješavati neugodnog mirisa bez ikakvih posljedica za zdravlje.

Dobro je skuhati i zeleni čaj i ostaviti ga dva minuta pa filter vrećicu staviti ispod pazuha i držati je pet minuta. Pijenjem zelenog čaja takođe čistite organizam od toksina.

Komenatri su zatvoreni.