Vaše vijesti. Vaše Viralno

Izvukli ga iz kola, tukli nogama i rukama, pucali: Darko Lazić opisao detalje napada

273

Beogradska policija traga za audijem A4 i dvojicom mladića koji su sinoć oko 23 sata pretukli pjevača Darka Lazića.

Nakon incidenta Darko Lazić i njegov prijatelj primljeni su na VMA, gdje je nakon ukazane pomoći dao izjavu policiji.

On je rekao da su njegovom automobilu BMW prišla dvojica mladića, da su tražila od njega da izađe iz vozila i tukli ga rukama i nogama, kao i da ne zna razloge napada.

View this post on Instagram

Bacana i ja ekipicaaaaa💪💪💪

A post shared by Miljan Vračević (@miljan.official) on

-Sa mnom u automobilu je bio i Miljan Vračević kojeg je jedan od napadača udario drškom pištolja u glavu. Kako bi se od njih odbranio on je napadača udario po ruci i pištolj je opalio. Jedan od muškaraca kojeg ja ne poznajem, kako bi nas uplašio pucao je u vazduh.

Policija je na licu mjesta našla jednu čahuru od napada.

Ostanite s nama jer vam uskoro donosimo još vijesti.

Darko Lazić je srpski folk pevač koji je pobedio u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Rođen je 13. oktobra 1991. godine u opštini Pećinci koja se nalazi u Sremskom okrugu.

2008. godine Darko je započeo učešće u Zvezdama Granda. Neke od pesama koje je otpevao su: „Ti si žena koju ludo volim“, „Sumorno jutro“, „Lepotice grada“, „Otvori mi svoja vrata“, „Put me zove“, itd. Sredinom 2009. godine se plasirao u finale takmičenja koje je održano u Beogradskoj areni pred oko 15.000 gledalaca. Darko je osvojio 393.651 SMS glas i postao je nova zvezda Granda. Osim albuma, od nagrada je dobio: opremljen stan u Beogradu, putovanje na Kubu za dve osobe i nakit.

Ubrzo je snimio svoj prvi album „Brate moj“ na kome su se, osim naslovne numere, izdvojile: „Idi drugome“, „Srce od silikona“ i „Korak do sna“.

Komenatri su zatvoreni.