Vaše vijesti. Vaše Viralno

Izgledajte savršeno i vitko kao Amal Kluni: Uz ovaj način ishrane izgledat ćete fenomenalno

134

Prelijepa advokatica uspjela je da baci u sjenu poznatog glumca i muža Džordža Klunija. Amal Kluni je nedavno postala majka blizanaca, a samo nekoliko sedmica kasnije izgleda fenomenalno zahvaljujući malim tajnama, koje ćemo vam otkriti u nastavku teksta.

Ona je inspiracija ženama širom svijeta i kad je riječ o stilu i načinu oblačenja sve do izgleda i trikova kojima njeguje svoju običnu ljepotu. Ne samo da je uspjela pred oltar odvesti vječitog neženju i prema mnogima najseksi muškarca na svijetu, ona je i iskusan advokat koji se bavi ljudskim pravima, a usto izgleda elegantno i fit.

Svi se pitamo kako joj uspijeva da u 40-im i nakon što je rodila blizance i dalje izgledati besprijekorno, odgovor se vjerovatno krije u njenoj genetici, ishrani i vježbanju.

Uspjela je da ostavi sve u šoku kada se pojavila samo par mjeseci nakon porođaja sa savršenom linijom na crvenom tepihu. Navodno je za njen izgleda zaslužena stroga mediteranska ishrana bogata ribom i to lososom i sabljarkom. Za doručak je jela supu od morske trave i tvrdo kuhano jaje, a za ručak i večeru ribu i leblebiju sa neprskanim povrćem i ponekad kreker od cijelog zrna žitarica.

Ona je za Vogue otkrila kako je dojila obje bebe i da joj je i to pomoglo da smrša.

Nakon porođaja, ona se vratila treningu. Svakog dana je pješačila oko sat vremena, sa treningom snage na kojem je dizala tegove 20 minuta i imala je 30 minuta pilatesa, a također je istakla da je poslije porođaja počela da igra tenis.

 

Komenatri su zatvoreni.