Vaše vijesti. Vaše Viralno

Iza savršene fasade, kriju se spletke, laži i ucjene: Kejt Midlton nije uvijek bila omiljena u Kraljevskoj porodici

235

Kraljica Elizabeta II nije uvijek bila oduševljena ljepoticom koju ju princ Vilijam odabrao za svoju princezu.

Znamo je kao skoro savršenu Vojvotkinu od Kembridža, a u javnosti je predstavljena kao princeza koja živi život iz bajke.

Vilijam i Kejt su 2012. bili na ljetovanju, a tom prilikom je Kejt uslikana u toplesu, za manje od sat vremena fotografije golišave Kejt preplavile su internet.

Kraljica Elizabeta je navodno bila zgrožena napadnim paparacijima i njihovim nepoštivanjem privatnosti. Međutim, Elizabeta je bila više nego ljuta na slobodno ponašanje mlade princeze, koja se drznula da se skine u toples i prošeta plažom.

Gola zadnjica slavne vojvotkinje 

Samo što se smirila prašina oko fotografija grudi vojvotkinje, pojavila se njena fotografija na kojoj se vidi gola stražnjica,

Naime, tokom jedne službene šetnje duvao je jak vjetar pa je podigao suknu vojvotkinje, a guza je sjevnula pred okupljenom masom i hordom paparaca koji su jedva čekali takav trenutak.

Kraljica Elizabeta je tada nametnula vlastitog krojača vojvotkinji, kako se takve situacije ne bi dešavele više.

Bekingemska palata i cijela Britanija su ostali šokirani kada se saznao da Kejt voli da troši državni novac, te je za uređenje svog doma potrošila nevjerovatnih 5,9 miliona funti.

Prije udaje za budućeg kralja, Kejt Midlton je platila časove engleskog privatnom profesoru da bi je naučio kako da se izražava kao plemkinja i da svoj akcenat prilagodi društvu u koje će doći.

Javnost često zamjera Kejt i što zanemaruje svoje dužnosti i što se voema rijetko pojavljuje na društvenim okupljanjima,. Nazivaju je i vojvotkina koja ne radi mnogo.

 

Komenatri su zatvoreni.