Vaše vijesti. Vaše Viralno

Iako je svo vrijeme bio u rijalitiju sa svojom majkom i bakom, Miljana je tek ovih dana po prvi puta pokazala kako njen sin Željko izgleda: Međutim, mnogima je jedan detalj u vezi maloga Željka zapao za oko (FOTO)

941

Kada su rijaliti programi u pitanju, može s e sigurno ustvrditi da je ta vrsta emisija veoma popularna na Balkanu a posebno u Srbiji i trenutno najgledaniji rijaliti na ovim prostorima su svakako Parovi i naravno, najpopularnija Zadruga

Mnogi takmičari su prošli kroz ova dva rijalitija, a mnogi se mogu pohvaliti da su bili sudionici oba rijalitija, i da su u svakom od njih pravili dar- mar.

Jedna od njih koja se okušala i u Parovima, ali i u Zadruzi je svakako jedna od najpoznatijih rijaliti takmičarki Miljana Kulić.

Miljana je poznata i po tome što je možda i jedina takmičaraka u istoriji rijalitija na svijetu koja je zatrudnila u jednome rijalitiju, da bi skoro cijelu trudnoću izgurala u drugom rijalitiju, da bi na kraju postala jedina  takmičarka/mama koja je došla sa bebom od nekoliko mjeseci da učestvuje u još jednom rijalitiju.

Ona je u drugom stanju ostala u rijalitiju Parovi, a otac njenog djeteta je još jedan poznati rijaliti takmičar i bivši muž pjevačice Goce Tržan, Ivan Marinković.

Miljana je trudnoću faktički iznijela u prvoj sezoni Zadruge, gdje je ostala do samoga kraja, a kada se porodila i rodila maloga dječaka kojem je dala ime Željko, postala je jedina majka koja je sa bebom od nekoliko mjeseci postala učesnica rijalitija i to druge sezone Zadruge.

I mada je mali Željko mjesecima bio sa svojom majkom u Zadruzi, svo to vrijeme niko osim njegove majke, bake i dadilje nije mogao da ga vidi, te niko nije ni znao kako mali Željko izgleda i na koga liči.

Tek nakon što je Miljana pobjegla sa svojim novim momkom Zolom iz rijalitija, objavila je fotografiju svoga sina na društvenim mrežama.

Odmah su krenuli i silni komentari, a mnogi od njenih fanova i pratilaca su primjetili nevjerojatnu sličnost maloga Željka i njegovoga oca Ivana Marinkovića.

 

Komenatri su zatvoreni.