Vaše vijesti. Vaše Viralno

I njih dvoje su gotovi: Danijela više nije mogla, niti željela da trpi- Ognjen Vranješ se razvodi (FOTO)

607

Za fudbalera Ognjena Vranješa vjerujemo da su svi čuli u ovim našim balkanskim krajevima, ali vjerojatno niste čuli za njega zbog njegovih fudbalskih umijeća i dostignuća, već iz sasvim nekog drugog razloga koji je top tema medija zadnjih nekoliko mjeseci.

Naime on je bio jedan od glavnih sudionika afere sa Jelenom Karleušom i pojavljivanju u javnosti njenih eksplicitnih fotografija koje je navodno slala njemu dok su bili u vanbračnoj vezi.

Ta je afera naravo pogodila i Vranješovu porodicu, jer je i Vranješ, kao i Karleuša u braku, i ima i kćerku sa svojom zakonitom suprugom Danijelom.

I mada se u prvi mah mislilo da će Danijela da prijeđe preko svega ovoga jer po pisanjima medija Ognjenu nije prvi puta da ima afere i da se nalazi u središtu skandala, izgleda da ipak sve baš nije tako idealno kako se mislilo

Naime, kako neki izvori bliski porodici Vranješ kažu, brak Ognjena i Danijele je poprilično uzdrman i sve su šanse da neće trajati još dugo.

Sve te poruke koje je Ognjen razmijenjivao sa Jelenom, pa svi ti silni natpisi po medijima koji su pojavljivali svakodnevno mjesecima su ipak uticali na Danijelu da ipak odluči da zatraži razvod.

Kada se sve sagleda, ovo je nekako i normalan slijed događaja, i Vranješ će izgleda na veoma loš način da osjeti posljedice svega onoga što je radio zadnjih godina. Pa je tako u veoma kratkom roku ostao bez kluba jer Anderleht ne računa više na njega. Izbačen je iz reprezentacije BiH zbog tetovaže vojvode Đujića i zbog nedoličnog ponašanja za jednog reprezentativca, a sada će ostati i bez braka.

Što se ono kaže, Baš ga je krenulo.

 

Komenatri su zatvoreni.