I Bosanci svoju Milijanu za trku imaju: Mlada Bosanka koja je u vezi sa 30 godina starijim i oženjenim muškarcem iznenadila javnost svojom izjavom: To što on vara svoju ženu uopšte nije moj problem (FOTO)

  • Zamjena
  • April 1, 2019
  • Comments Off on I Bosanci svoju Milijanu za trku imaju: Mlada Bosanka koja je u vezi sa 30 godina starijim i oženjenim muškarcem iznenadila javnost svojom izjavom: To što on vara svoju ženu uopšte nije moj problem (FOTO)

Izgleda da pojava kontroverznog para Milijane Bogdanović i Milojka Božića je potakla još neke ljude da i sami izađu sa nekim svojim sličnim pričama o vezama koje su osuđene od strane okoline u kojoj žive.

Tako se na društvenim mrežama pojavio i ovaj status djevojke iz Zenice, a i njen status je u neku ruku dokaz da društvene mreže baš svašta trpe i svašta se na njima može objaviti, kao i ovaj status.

Status je napisala jedna djevojka koja ima 20 godina i koja živi negdje u okolini Zenice, a koja je izabrala društvene mreža da se obračuna sa nekim ljudima koji je osuđuju i stalno ogovaraju zbog njene veze sa znatno starijim i oženjenim muškarcem.

Ona ni svoj niti identitet muškarac u statusu ne otkriva, što je naravno i dobro, ali vjerujemo da su se oni kojima je upućen ovaj status sigurno prepoznali.

Pa je tako ova djevojka u svome statusu napisala kako već dugo ima želju da se na ovakav način obrati svojim dežurnim dušebrižnicima koji je stalno ogovaraju i iza leđa joj govore kako je očajna i jadna, a u stvari ona je sretna sa čovjekom kojeg je izabrala. Priznala je i da je istina da je taj njen muškarac stariji od nje čak 33 godine, te da je oženjen i da ima djecu, ali je i dodala da to što on vara svoju ženu uopšte nije njen problem, i da je to njegov i problem njegove žene koju vara sa njom. Ona sama  je rekla da nikome nije nevjerna te da je ona u principu slobodna djevojka te da je on taj koji je nevjeran.

Napisala je i da svako treba da misli o svojim problemima i da se ne miješa u tuđe živote i poručila je svima onima koji je ogovaraju i govore loše o njoj da nađu neki sadržaj u svojim jadnim i patetičnim životima, te da se prestanu brinuti o njoj i o tome sa kime hoda i sa kime se seksa.