Hrvatica ostala trudna, ali ne zna čije je dijete: Ostala sam sama, a on je došao u našu kuću

  • Telegraf
  • September 15, 2018
  • Comments Off on Hrvatica ostala trudna, ali ne zna čije je dijete: Ostala sam sama, a on je došao u našu kuću

Jedna žena iz Hrvatske prevarila je muža sa najboljim prijateljem. Ona je u tom periodu ostala u drugom stanju, a sada ne zna čije je dijete.

Njenu ispovijest vam prenosimo u cijelosti:

“Početkom maja moj muž je odveo našu kćerkicu u Zagreb na skidanje dioptrije i taj dan ni sama ne znam, kako sam imala intimni odnos sa najboljim prijateljem moga muža. Jednostavno, došao je po neki alat i desilo se, pa smo to popodne imali odnos u više navrata.

Bilo mi je mnogo neprijatno kada me je muž nazvao da javi da je našoj kćerkici skinuta dioptrija i dok sam s njim razgovarala njegov prijatelj me bez prekida punio. Iskreno bilo je slučajno, ali je bilo lijepo, nakon deset godina braka promijena mi je baš trebala.

Međutim, nedugo nakon toga saznala sam da sam trudna, a ne znam čije je dijete, jer nismo koristili zaštitu u svom tom naletu strasti 8. mjesec trudnoće sam i jučer dok sam bila sama u kući prijatelj mog muža je došao i rekao da želi da zna da li je dječak kojeg ću uskoro roditi njegov sin i da će raditi DNK nalaz.

Nije želio da mi kaže zbog čega mu je to bitno….Od kako mi je to rekao sve sam pod nekim stresom, bojim se, ne znam šta smjera. Nadam se da neće učiniti neku glupost koja će me koštati braka.

Nažalost, ova gospođa nije na vrijeme mislila nego je od toliko opcija izabrala da bude bludnica i griješnica koja ne zasluže takvog brižljivog muškarca.