Vaše vijesti. Vaše Viralno

Hercegovka koja se udala za 32 godine starijeg milijardera – meni nisu bitni izgled i godine!

8,771

JEDNA HERCEGOVKA JE SKRENULA PAŽNJU NA SEBE KADA SE ODLUČILA UDATI ZA MUŠKARCA KOJI JE STARIJI OD NJE 32 GODINE. ŽIVI U AUSTRALIJI, A DOLAZILA JE U MOSTAR U POSJETU RODITELJIMA KOJI SU SE UPOZNALI SA NJENIM BUDUĆIM MUŽEM. NJIHOVA SVADBA JE BILA IZUZETNO POPULARNA, PISALI SU SVJETSKI MEDIJI O TOME, A POTROŠILO SE ČAK MILION DOLARA. OTKRILA JE ONA I NEKE DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA U JEDNOM INTERVJUU.

 

Rekla nam je kako su se upoznali, bio je to Božić, sasvim slučajno su se upoznali na jednom ručku preko nekih svojih zajedničkih prijatelja. Niko nije ni slutio da će se nešto dogoditi između njih, osim prijateljstva, najviše jer je bila velika razlika u godinama. Nadi, kako se zove djevojka je rekla da je primjetila da joj nisu bitne godine i njegov izgled. Dogodilo se jednostavno.Njezin suprug koji se zove Neville je inače milijarder, on se obogatio najviše zbog uvoza automobila. Kupio je i vilu koja mu vrijedi oko 33 miliona dolara.

Nadi je izuzetno zadovoljna kako je svadba prošla, rekla je da je to bilo kao iz bajke, i da je sanjala, nije mogla sniti ljepše, mnogo romantike, a gosti su bili prezadovoljni. Nadi je rekla da je radila u Sidneju za Kristijan DIor, ali se manekenstvom nikada nije bavila. Uključi se ponekad u projekte u modnom svijetu, ipak, nema mnogo vremena pošto se u većini slučajeva bavi humanitarnim radom. Ipak, Mostar će joj uvijek biti u srcu, kao i BiH.

Komenatri su zatvoreni.