Haris i Melina grade vilu iz bajke od 1.000 kvadrata: Otkriveno šta će sve imati njihov novi ogromni dom na Senjaku (FOTO)

  • Telegraf
  • February 12, 2019
  • Comments Off on Haris i Melina grade vilu iz bajke od 1.000 kvadrata: Otkriveno šta će sve imati njihov novi ogromni dom na Senjaku (FOTO)

Kako se u zadnje vrijeme priča, poznati bračni par će se najvjerovatnije useliti u ovu vilu 2020. godine

Poznati pjevač Haris Džinović i njegova mlađa supruga kreatorka Melina Džinović narednu 2020. godinu dočekaće najvjerovatnije u novoj velelepnoj kući na Senjaku, a svaki ugao u svom domu oni su pažljivo izabrali.

Njihova kuća će kako prenosi Telegraf, imati skoro 1.000 kvadrata, a sve će pritome podsjećati na svjetske snobovske i luksuzne nekretnine, te će posjedovati i jedan ogroman bazen u donjem nivou u čijoj blizini će također biti smješten i jedan vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva i regiona svijeta, dok će poseban dio vile biti osmišljen za muzički studio u kojem će poznati pjevač raditi na svojim novim pjesmama.

Veliki dnevni boravak, brojne ogromne sobe, labiritnski hodnici, neke dječije sobe. Sve je opremljeno po ličnoj želji Harisove djece, Đine i Kane i to će biti samo jedan dio onoga što će činiti njihov zaista veliki dom.

Prema pisanjima pojedinih regionalnih i domaćih medija, šuška se da je Haris morao da istovari oko dva miliona eura upravo zato što svi ti skupocjeni materijali i nameštaj stižu iz različitih krajeva svijeta. Kako je godinama Džinović živio i radio u Francuskoj, on je sada došao na ideju da pojedine svoje komade za dom pronađe upravo u Parizu.

Šta vi mislite o ovome dragi naši čitaoci? Da li smatrate da je ovo pretjerano, ili se slažete sa svime navedenim? Haris jeste jako poznat pjevač, ali mislimo da je ovime pokazao i da je još veći snob.