Vaše vijesti. Vaše Viralno

Halid Muslimović pretukao ženu, pa priveden u policiju: Sve je izmislila, zaljubljena je u mene

1,280

Halid Muslimović popularni pjevač iz Prijedora pod istragom je policije zbog sumnje da je pretukao ženu S.B i prijetio joj da će je pojesti mrak.

45-godišnja žena koja navodno živi u Australiji prijavila je policiji u Banja Luci da ju je pjevač pretukao dok su bili u Kozarcu, a on je navodno vraćao automobilom kući u Banja Luku gdje dotična osoba stanuje.

Ona je prijavila da su se posvađali 27. jula između 2 i 3 ujutru, nakon čega joj je on zadao više udaraca po tijelu, a u prijavi je navela da je po dolasku u Banja Luku pjevač izbacio iz auta.

Portparol MUP-a Banja Luka potvrdila je ove navode.

“Policajci su postupili po prijavi Muslimovića. Nakon kompletiranja predmeta protiv njega će biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banja Luci.

Popularni pjevač je ipak demantovao to sve i izjavio:

“Tačno je da smo iz Kozarca krenuli prema Banja Luci. Bila je pijana i pošto se odranije znamo jer mi je radila turneje u Australiji, nisam htio da ide taksijem ili da je vozi neko drugi koga ne poznajem, pa sam je ja odvezao. Zapravo, ona je mene napadala u autu, a ne ja nju. Da budem do kraja iskren…od početka je imala neke ambicije prema meni. Tražila je da se ne vraćam kući, da ostanem s njom u stanu u Banja Luci. Nisam pristao na to zbog čega se ona razbjesnila. Bila je u potpuno pijanom stanju. Stalno je tražila da stanem sa autom, izlazila je je napolje. U pripitom stanju nekoliko je puta udarila u automobil, izmislila je cijelu priču jer nisam htio da igram po njenim pravilima. Nije tačno da sam je pretukao, kao gospodin sam je doveo do stana. Želio sam da joj izađem u susret, a na kraju sam dobio neprijatelja.

Komenatri su zatvoreni.