Vaše vijesti. Vaše Viralno

Godinama sam se borila sa užasnim bolovima: Oporavila kosti i zglobove za 10 dana

564

Artritis je jedna veoma veoma kompleksna bolest tako da je potraga za pravim lijekom jako dugotrajna, a često se nikada do kraja života i ne izliječite od ove bolesti. Naime, artritis je jedna jako upalna bolest koja uglavnom zahvata pretežno zglobove ruku i nogu.

Postoji inače preko sto različitih vrsta artritisa, koji mogu da utiču na različita područja i dijelove tijela.

Osim na zglobove (što je najčešće), neki oblici artritisa su recimo povezani sa bolestima drugih tkiva i organa u vašem tijelu i organizmu. Ova jako opaka bolest naime ne pogađa samo isključivo starije osobe Ljudi ama baš svih dobi, uključujući čak i malu djecu i mlađe odrasle osobe, mogu da isto tako obole od artritisa, to nije nikakva rijetkost.

U nastavku današnjeg članka vam donosimo jedan veoma jednostavan ali apsolutno stopostotno prirodni i naturalni recept pomoću kojeg ćete veoma lahko umanjiti bolove koje vam donosi artritis.

Za ovaj jako specijalni a jednostavni recept potrebna su vam samo dva sastojka i to:

  • 1 patlidžan otprilike srednje veličine i

  • 1 litar vode

Ovaj recept ćete pripremati na sljedeći način:

Najprije dobro operite patlidžan, pa ga potom onda isjecite na sitne kolutove i stavite u prokuhalu vodu. Nakon samo par minuta isključite vaš šporet pa ostavite tako da stoji dok se voda ne ohladi u potpunosti. Onda, kada se ohladilo, odvojite tačno 760 mililitara te dobijene tečnosti i stavite je u frižider. Ta mješavina je namijenjena za piće.

Za kraj možete pogledati jedan veoma smiješan i zanimljiv video kako je Izet Fazlinović, lik iz svima poznate kultne serije “Lud Zbunjen Normalan” reagovao kada je na kraju saznao koja je to čuvena “neizlječiva bolest” od koje boluje njegov novi “momak”.

Komenatri su zatvoreni.