Vaše vijesti. Vaše Viralno

Goca Tržan prvi put progovorila o Ivanu Marinkoviću i Miljani i njihovoj bebi: Neka im je sa srećom, ali to dijete neće biti brat mojoj Leni

435

Pjevačica Goca Tržan bila je u braku sa Ivanom Marinkovićem koji sada čeka dijete sa bivšom Zadrugarkom Miljanom Kulić, a pjevačica im želi svu sreću i nada se da će završiti u braku iako kaže da njena kćerka Lena neće imati nikakve veze sa Ivanovim sinom.

Ivan i Miljana su svoju aferu započeli u rijalitiju “Parovi”, kada je Miljana ostala trudna i odlučila da će roditi sina, a poznata pjevačica uopšte ne razmišlja o njima.

“Nemam pojma i pravo da ti kažem, baš me briga. Ne mislim ništa o njima, neka im je sa srećom. Želim im ako postoji neka mogućnost, da završe u braku, da imaju porodicu- rekla je Goca.

“Moje dete neće biti sestra tom detu. Moje dete ima toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo im priredili njen biološki otac i ja i ne želim da joj dodatno komplikujem sve. Kada napuni 18 godina, ona će imati pravo izbora, a do tada ću ja sve činiti da je zaštitim od zloupotrebe. To je moja dužnost kao staratelja. Ona nikome nije dužna da se pravda ili da bude u kontaktu s kim ne želi” rekla je Tržanka.

“Ona ne vidi da će dobiti brata. Kad je tebi neko toliko dalek, dete ima svoj život i svoju porodicu, i trudim se da joj ne uzburkam život kad će joj svakako biti uzburkan kad malo odraste- ističe pjevačica.

Miljana treba da se porodi za nekoliko dana, a već je otkrila koje će ime naditi svom sinu. On će se zvati Željko- izjavila je Miljana.

 

Komenatri su zatvoreni.