Vaše vijesti. Vaše Viralno

Goca je starija 15 godina od Raše: Ovo je istina o njenom odnosu sa svekrom i svekrvom, rasplakali su je odmah na prvom susretu

2,995

Pjevačica Goca Tržan i muzičar Radomir Novaković Raša su u srećnom i skladnom braku, iako je ona od njega starija 15 godina, to im ne smeta da imaju fantastične odnose jedno s drugim, ali i sa svekrom i svekrvom.

“Moj suprug ima manje godina od mene, ali u suštini nije mlađi. Po ponašanju, temperamentu ja sam najmlađa u kući, pa me kćerka i muž smiruju i stavljaju na mjesto” počela je priču Goca.

“Moj svekar i svekrva su izuzetni. Mnogo ih volim, oni su fantastični ljudi. Nikad im neću zaboraviti način na koji su prihvatili mene i moje dijete u svoju kuću. Nikad neću zaboraviti to što je svekrva rekla mom mužu kad smo tek ušli u vezu, doslovce: Znaš, nemoj se igrati s njom, ona je ozbiljna žena, ima dete i moraš imati ozbiljne namere s njom i ako ostaneš s njom, moraš da voliš više njeno dete od sebe i više nego nju. Dete je deo nje i nemoj očekivati da će ona moći da više voli tebe nego nju. Moja svekrva i ja se svakodnevno čujemo i moje dijete je trenutno kod njih u Beču kod babe i deke. Ja sam srećna žena što imam takav odnos sa svekrom i svekrvom, ispričala je Tržanka.

“Sjećam se da smo jednom pekli roštilj i moja svekrva je rekla, pa dobro polako, dat će Bog, dobit ćemo unuče, a na to je svekar rekao “Što se mene tiče, ja unuku imam pa ako dobijem bit ću sretan, rekla je Goca, a glas joj je zadrhtao.

Pogledajte detaljnije u video klipu.

Komenatri su zatvoreni.