Glumio je drvosječu u Cecinom spotu za pjesmu “Idi dok si mlad”? Evo kako izgleda 23 godine kasnije

  • Telegraf
  • September 15, 2018
  • Comments Off on Glumio je drvosječu u Cecinom spotu za pjesmu “Idi dok si mlad”? Evo kako izgleda 23 godine kasnije

Ova pjesma je bila veoma popularna, a spot je isto tako ostao upečatvljiv. Riječ je o Cecinom hitu “Idi dok si mlad”. Sjećate li se spota. Ova pjesma je snimljena prije 21 godinu i bila je veoma popularna.

Spot je isto tako interesantan i mnogi će se sjećati. Radi se o tome da se Ceca vozi u autu i naiđe na zgodnog drvosječu. On joj se dopada i ona ga vozi u grad. Pomažu mu da se transformiše u pravog gospodina.

Njegov život se u potpunosti mijenja. On joj sve to vrati prevarom. To je priča koja se dešavala u spotu. Momak koji je glumio u spotu, bio je veoma zgodan. Znate li o kome je riječ?

To je naime bio maneken po imenu Đorđe Duvnjak koji je tada imao 23 godine. On je bio jedan od najupješnijih manekena tog vremena. 2000. godine se odselio u Australiju i tamo zasnovao porodicu. Ovdje možete vidjeti kako on izgleda danas.

Šta kažete na ovo? Ko bi rekao da je to onaj isti mladić koji je glumio drvosječu.

U nastavku vam donosimo nekoliko informacija iz Cecine biografije:

Početak njezine karijere veže se za pobjedu na festivalu na Ilidži u Sarajevu s pjesmom “Cvetak zanovetak”. Prodala je albume u velikim nakladama i hvaljena je zbog dobrog glasa. Najveći hitovi toga vremena su “To, Miki!” i “Pustite me da ga vidim”. Početkom devedesetih godina bira pjesme za stariju publiku pa se tako redaju hitovi “Kukavica”, “Zaboravi”, “Šta je to u tvojim venama”, “Fatalna ljubav”, “Beograd”, “Idi dok si mlad”, “Kad bi bio ranjen”, “Mrtvo more”, “Neodoljiv, neumoljiv” i drugi. Godine 1998. izdaje album “Maskarada”, s kojim postaje jedna od najpopularnijih i najtraženijih zvijezda Srbije. Uslijedili su hitovi “Maskarada”, “Nevaljala”, “Nagovori”, “Dokaz”, “Crveno”, “Zabranjeni grad”, “39.2” i “Dragane moj”.