Glavne zvijezde rijalitija: Luna je sa Markom bila intimna na WC šolji: Kada vidite detalje neće vam biti dobro. Ko je tu koga zadovoljavao? Šta je radila Miljana Kulić tu?(Foto)

  • Telegraf
  • February 8, 2019
  • Comments Off on Glavne zvijezde rijalitija: Luna je sa Markom bila intimna na WC šolji: Kada vidite detalje neće vam biti dobro. Ko je tu koga zadovoljavao? Šta je radila Miljana Kulić tu?(Foto)

ZADRUGA 2 I DALJE SE NASTAVLJA, I TO PUNOM PAROM, NE ZAUSTAVLJA SE NI JEDNE SEKUNDE I DEŠAVANJA IZ DANA U DAN NAM NE DAJU OTIĆI ČAK NI DO TOALETA. TO JE SVE ONO ŠTO SE ZAPRAVO TRAŽI OD JEDNOG JEFTINOG RIJALITIJA. KAMERE SU SVUDA UKLJUČENE 24 SATA DNEVNO, I GLEDAOCI JEDNOSTAVNO UPIJAJU SVE TE DOGODOVŠTINE UKUĆANA.

Sinoć je tokom velikog sastanka došlo do jedne jako žučne rasprave između Miljane Kulić, Lune Đogani i Marka Miljkovića, gdje se nije bukvalno znalo ko pije a ko plaća. Naime, Miljana je odmah pred svima javno optužila Lunu da je prethodno oralno zadovoljavala svog dečka u wc-u, i ispričala da je ona sve vrijeme sve to šokirano gledala, bez da je Luna osjećala ikakvu grižnju savjesti što je posmatraju.

“Ja sam Milane lepo gledala jedno klasično oralno zadovoljavanje na wc šolji, nedavno, i to svojim očima. Nisam ni od koga nešto čula ili tako. Sedio je on tako na wc šolji, kao da je nekog tu čekao. Gledala sam ispred vrata od toaleta baš u tom trenutku. Noge su mu bile ovako raširene i on ti je rekao da ti je završio po tvom licu, da bi ti se tako povukle tvoje bubuljice.”, sudeći po detaljnom Miljaninom opisu, sve se jasno i lijepo vidjelo.

”To si ti garant gledala Marka i Divnu DNK”, odgovorila joj je bijesno Luna Đogani.

“Pogrešila si bre. Nije ona meni ništa radila na takav način, nego sam ja njoj zapravo vršio zadovoljavanje na njenim intimnim dijelovima.”, umiješao se i Marko na kraju u cijelu ovu priču.