Vaše vijesti. Vaše Viralno

Fotografije predsjednice Kolinde koje niste imali priliku ranije vidjeti: Pogledajte kako je izgledala prije samo 10 godina

519

Od kako je došla na čelo države, predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitanović ne prestaje da puni medije svojim izjavama i javnim istupima. Kako je počelo Svjetsko prvenstvo osim fudbalera koji su svojim trudom i odličnim igrama prokričili put do finala, nezaobilna tema je bila i predsjednica koja je slavila sa njima i bila u VIP loži na utakmicama.

Neki su njeno ponašanje nazvali neprihvatljivim za jednog diplomatu, dok su je drugi podržali i rekli da nema ništa u tome loše što slavi sa svojim dečkima, sve zavisno s koje strane dolaze kritike ili pohvale.

Predsjednica Hrvatske je svoju političku karijeru započela odmah nakon studija, kada se učlanila  u Hrvatsku desničarsku partiju (HDZ) i iz tog perioda nema baš mnogo fotografija koje bi mogle popratiti njeno političko djelovanje i izgled današnje predsjednice.

Ovih se dana pojavilo nekoliko fotografija od prije 10 godina kada je predsjednica izgledala znatno mlaže i mršavije, kao što možete i sami primjetiti.

Njeni poznanici kažu da je na fakultetu bila izuzetno privlačna i da je nosila nadimak “ljepotica”.

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitanović rođena je u Rijeci, 29.04.1968. godine i tu je završila Srednju školu. Upisala je engleski i španjolski jezik na Filozofskom fakultetu, a diplomirala je 1993. godine. Nakon završetka fakulteta učlanila se u HDZ i od tada počinje njen politički uspon.

Sve u svemu, Kolinda je ostala ista osim činjenice da je nabacila nekoliko kilograma viška za ovaj kratak period, što je zanimljivo za jednu žensku osobu koja je non stop u pokretu. Kako se vama Kolinda više dopada?

 

Komenatri su zatvoreni.