Vaše vijesti. Vaše Viralno

Fotografija koja ja izazvala lavinu komentara: Nećete vjerovati na šta je ličila premijerka Srbije

2,681

Premijerka Ana Brnabić je sigurno pokazala drugo lice Srbije. Za zemlju koja važi kao veoma konzervativna i radikalna po mnogim stavovima, neobično je da na čelu države bude lezbejka. Ipak se to desilo, a javnost komentariše svakodnevno njene postupke, a sada se na internetu pojavila fotografija koja je izazvala lavinu komentara. Vjerujte da ćete se iznenaditi kada ugledate fotografiju iz mladosti premijerke Srbije.

Najslađe i najzanimljivije je kad dođe trenutak da svom partneru pokažete fotografije. Vjerujemo da mnoge bude sramota, ali na kraju, on vas voli onakve kakve jeste, zato se djevojke nemojte brinuti. Postoje i oni koji se ne plaše svojih starih fotografija, pa na društvenim mrežama možemo vidjeti kako su naši prijatelji izgledali prije deset-petnaest godina. Ana Brnabić je definitivno osoba koja ne bi voljela da njena slika iz mladosti ode u javnost, a kad vidite fotografiju, bit će vam jasno zašto.

Na ovoj fotografiji možete vidjeti da sadašnja premijerka izgleda kao rok zvijezda, koja konzumira droge i alkoholna pića. Fotografija je uslikana devedestih godina,  prije nego što je Ana imala uopšte ideju da započne političku karijeru.

Anin deda sa očeve strane je Hrvat Anton iz Stare Baške, sa Krka, a baba je Srpkinja iz Gorobilja kod Požege, dok su joj deda i baba sa majčine strane iz Babušnice. Završila je Petu beogradsku gimnaziju.

Poseduje master diplomu (MBA) sa Univerziteta Hal iz Velike Britanije i preko deset godina rada sa međunarodnim organizacijama, stranim investitorima, lokalnim samoupravama i javnim sektorom u Srbiji.

U avgustu 2016. godine je imenovana za ministarku državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Srbije. Pored ovoga, predsednik je Saveta za inovaciono preduzetništvo i informacione tehnologije Vlade Srbije, kao i Republičkog saveta za nacionalne manjine i potpredsednica Republičkog saveta za reformu javne uprave.

Kao članica Vlade Srbije, prvenstveno se posvetila bržem sistemskom uvođenju elektronske uprave u Srbiji, u cilju efikasnijeg rada državne uprave i lokalne samouprave, direktnom podizanju kvaliteta života građana Srbije, građenju modernije i transparentnije uprave i borbi protiv korupcije. Dva najznačajnija projekta, koje je realizovala u ovom segmentu, tokom svog mandata su projekat e-Beba („Bebo, dobrodošla na svet“) i e-ZUP (puna implementacija Zakona o opštem upravnom postupku).[2]

Komenatri su zatvoreni.