Fabregas oženio 12 godina stariju bombu: Vjenčanje teško nevjerovatnih 600 miliona eura, pogledajte fotografije

  • Telegraf
  • July 27, 2018
  • Comments Off on Fabregas oženio 12 godina stariju bombu: Vjenčanje teško nevjerovatnih 600 miliona eura, pogledajte fotografije

Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svijetu, a mnogima i najvažnija. Milioni eura su u opticaju, transferi kakvi nisu zapamćeni, obilježili su ovo desetljeće (2010- do danas). Prvi koji je probio led sa velikim iznosom transfera bio je Ronaldov prelazak iz Manchester Uniteda u Real Madrid za tada ogromnih 90 miliona eura, a da bi poslije njega nastavila prava ludnica na transfer sceni i veliki transferi.Zbog ogromnih plata koje fudbaleri primaju, mogu da sebi priušte neke stvari o kojima obični smrtnici mogu samo sanjati.

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera Cesc Fabregas odlučio se na vjenčanje sa svojom dugogodišnjom djevojkom Danijelom Seman s kojom je u aktivnoj vezi još od 2011 i ima troje djece.

Oni su veliko slavlje organizovali u privatnoj vili na Ibici, na kojem su prisustvovali mnogobrojne poznate ličnosti iz svijeta sporta, ali i njihovo troje djece. Ono što je zanimljivo jeste da Fabregas ima 30 godina, a da je njegova supruga starija 12 godina od njega.

Mnogo poznatih imena se našlo na listi zvanica, između ostalih i bivši saigrači iz Barcelone: Lionel Messi, Charles Puyol, Pedro, Luis Suarez, Georgi Alba.

Mediji na Pirenijma su prenijeli informaciju da je to bila svadba teška 600 miliona eura, kolika je tržišna vrijednost igrača.

Tu su se našli i njegovi prijatelji iz doba dok je igrao za Arsenal, legendarni Thiery Henry i golman Jens Lehman, a iz Čelzija su prisustvovali Ngolo Kante, Davide Zapakosta, Markos Alonso, Ros Barkli, Itan Ampadu, kao i bivši kapiten plava i legenda kluba John Terry.

Mladencima želimo sve najbolje u zajedničkom životu.