Eksperti za govor tijela konačno otkrili: Kraljica ima komplikovan odnos sa svojom djecom, ali jedno ipak najviše voli

  • Telegraf
  • July 27, 2018
  • Comments Off on Eksperti za govor tijela konačno otkrili: Kraljica ima komplikovan odnos sa svojom djecom, ali jedno ipak najviše voli

Mnogo toga se pisalo o Kraljevskoj porodici i oni su definitivno jedna od najpopularnijih svjetskih porodica, ali su iza zatvorenih vrata prava misterija.

Po pokretima kraljice Elizabete možemo zaključiti koje dijete najviše voli- rekla je Suzan Konstantin stručnjak za govor tijela i ljudsko ponašanje.

I dok ljubav ide u oba smjera, kraljica ima unikatan odnos sa svakim svojim djetetom, a neki se ipak izdvajaju malo više od ostalih.

Kraljica Elizabeta se najčešće može vidjeti u društvu svog prvorođenog sina Charlesa. Moguće zato što je on prvi u redu za nasljedstvo. Stručnjak kaže da je veoma zanimljivo posmatrati njihov odnos jer je zanimljiv i smiješan. Uvijek je uživanje u trenutku obostrano, kao da bukvalno nema nikoga u sobi osim njih. Očigledno njihova javna veza je mnogo bliža od mnogih odnosa majke i sina.

“Čak i kada je poljubi vidi se da princ Charles koristi taj trenutak da se zbliži sa svojom majkom, gledajući direktno u nju.” navela je Konstantin.

Jedina kćerka kraljice, priznceza Ana čini se da je išla težim putem nego njena braća, bar prema onome što govori Konstantin. Ona je istakla da nikada ne bi rekla da su njih dvije u rodu, da to ovako ne zna. Udaljenost u komunikaciji između njih je evidentna, ali postoji mogućnost da je takva distanciranost u njihovom odnosu posljedica poštovanja protokola.

Njih dvije se često smiju zajedno, ali šta je sa princezom Anom? Ona se često u javnosti povlači pred kraljicom, tu je i mimika kraljice. Njen nos je često nabran, obrve podignute, a čak je i osmijeh vještački.