Vaše vijesti. Vaše Viralno

Duško Tošić još ne ide u Kinu jer mora da bude kraj Jelene: Prijatelju priznao- ”Strah me je da ne digne ruku na sebe ” (FOTO)

890

Kako pišu i prenose mnogi srpski mediji, ali i mediji širom regije, Jelena Karleuša nikako ne može da se barem malo oporavi od kako je izgubila majku, pa su mnogi ljudi bliski Jeleni, a prije svega članovi njene porodice, veoma zabrinuti za nju.

Pa tako, iako je njen suprug Duško Tošić zbog svojih profesionalnih obaveza već trebao da se vrati u Kinu, ipak je odlučio da ostane još neko vrijeme kako bi svojoj supruzi pomogao oko velikog porodičnog gubitka.

Prema nekim izvorima, fudbaler se povjerio jednom svome prijatelju da strahuje za Jelenu, a posebno ga je strah da ne uradi nešto sebi nažao, pa je zbog toga i pomjerio svoj povratak u Kinu.

Prema tome izvoru Jelena se nalazi u zaista teškom psihičkom stanju i ne miri se sa time da njene majke Divne više nema, te neprestano plače i stalno je pod sedativima i lijekovima za smirenje.

Kako izvor navodi, Jelena skoro da ne progovara, a Duško je priznao, da je nikada nije vidio u ovako lošem stanju, te da razumije njen bol jer je on najbolje znao koliko su Divna i Jelena bile povezane, kao i koliko je samo puta njemu plakala dok joj se majka borila sa teškom bolešću pluća. Duško strahuje i zbog toga što mu je Jelena više puta rekla kako neće moći da podnese ako se nešto desi njenoj majci.

Kako izvor blizak porodici kaže, Duško se ne odvaja od Jelene, a preuzeo je na sebe i sve obaveze oko djece, te pokušava što više da razgovara sa njom, te da joj objasni da život ide dalje i da mora doći sebi, ako ništa onda zbog njihovih kćerki Nike i Atine.

Dobro je to što Duškov trener Dragan Stojković Piksi ima razumijevanja za trenutnu Duškovu situaciju, pa mu je dozvolio da još neko vrijeme ostane u Beogradu i pomogne jeleni koliko god može.

 

Komenatri su zatvoreni.