Vaše vijesti. Vaše Viralno

Duško je došao da utješi Jelenu, ali srce mu se cijepa zbog njegovog ličnog gubitka: Dva tragična slučaja u porodici

1,106

Jelena Karleuša je u nedjelju ostala bez majke, Divne Karleuše, bivše radijske voditeljice koja je vodila višegodišnju borbu sa opakom bolešću. Bitku je izgubila u 61. godini u svom stanu, dok je njena kćerka bila u Austriji zbog nastupa. Po povratku je dobila nemilu vijest i doživjela nervni slom te je od tada na lijekovima uz stalne medicinske intervencije.

Prošla su tri dana od tragedije a porodica se okupila da bude tu uz Jelenu.

Jelenin suprug, Duško Tošić, doletio je iz Kine čim je čuo vijest da bi bio uz svoju suprugu u najtežim trenucima koje će proživjeti. Ali, kako je Jeleni – Duško najbolje zna. Prije samo šest mjeseci i sam je ostao bez jednog od roditelja, voljenog oca Milorada. I Jelena je tada bila uz svog supruga, nije se odvajala uz njega, bila mu je utjeha i oslonac.

Tokom povorke je tiho, spuštene glave, koračala uz svog muža držeći ga pod ruku. Sve bez riječi, što je bilo neočekivano od velike dive Jelene.

Kao i vijest o Divninoj smrti, i tužna vijest o gubitku oca je Duška zatekla na drugoj strani svijeta, u Kini. Kao što je i tad, i sad je prekinuo treninge i ostavio sve obaveze te napustio Kinu da bi bio u Srbiji, uz suprugu koja doživljava veliki bol i gubitak. Od svih koji su oko nje, on najbolje zna kakav je osjećaj izgubiti roditelja.

Sahrana će se, podsjećamo, održati danas u 15:20 na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, pod velikom pratnjom i obezbjeđenjem zbog očekivanog velikog broja prisutnih.

Komenatri su zatvoreni.