Vaše vijesti. Vaše Viralno

Drama u porodici supruge Novaka Đokovića: Zaplakao sam kad sam ga vidio u lisicama

3,305

Miroslav Radisavljević (80) iz Ljiga, inače deda Jelene Đoković supruge najboljeg srbijanskog tenisera Novaka Đokovića, koji je u četvrtak u gluho doba noći bio opljačkan, kidnapovan i vezan za dalekovod, smješten je kod sina u Beogradu. Policija intenzivno traga za dvojicom kriminalaca koji su odnijeli 26.000 dinara i mobilni telefon.

Prema svjedočenju rođenog brata Miroslava Radisavljevića upravo su s tog telefona otmičari poslali poruku njegovom sinu i tražili otkupninu od 2 miliona eura.

“Otišao sam u baštu u četvrtak pre podne, kao što činim svakodnevno. Odjednom je muški glas počeo da me doziva iz kukuruza po imenu., uz povike upomoć. Kaže Isailo Lazić iz Ljiga. Pošao sam tamo odakle su dopirali povici, ali sam iz svoje bezbjednosti ponio, za svaki slučaj drveni kolac, koji sam našao usput. Kad sam vidio prizor umalo se nisam šlagirao. Komšija deda Lesa, kako svi u Ljigu zovemo Miroslava bio je vezan širokom ljepljivom trakom preko grudi, a jednom rukom bio je vezan lisicama za dalekovod.

Pitao sam ga otkud on u kukuruzima vezan, i odgovorio mi je da su ga iz kuće odvela dvojica muškaraca koja su preko glave imala navučene nekakve čarape. Preveli su ga preko reke Ljig, i zato je bio je mokar – kaže Isailo. – Lepljiva traka bila mu je obmotana i oko nogu, ali je uspeo da je se nekako oslobodi. Rekao mi je da su ta dvojica sa sobom ponela i ašov, koji su ostavila negde u korovu. Pretpostavljam da je policija ašov pronašla, jer su obavili uviđaj u njivi. Nisam video da je nosio čizme ili opanke, bio je, čini mi se, bos.

– Zaplakao sam kad sam video deda Lesu vezanog lisicama za dalekovod, mokre odeće, kako leži na zemlji – kaže Isailo. – Svima nama u Ljigu on je veoma drag, divan komšija, koji obožava svoju unuku Jelenu. Za njega je ona, kako uvek kaže, ikona od kada se rodila. Ko zna šta bi bilo da nisam čuo njegove povike

Izvor Espreso

Komenatri su zatvoreni.