Drama se nastavlja: Vranješ tužio Jelenu za pretnje likvidacijom. Karleuša u suzama zbog visine odšete koju Ognjen traži

  • Telegraf
  • February 10, 2019
  • Comments Off on Drama se nastavlja: Vranješ tužio Jelenu za pretnje likvidacijom. Karleuša u suzama zbog visine odšete koju Ognjen traži

Skandal drama, epska afera, ljubavni trokut, kako ko hoće da nazove. Novi detalje afere su sada isplivali, i samim time se ova priča oko Jelene Karleuše, Ognjena Vranješa i Duška Tošića ne prestaje. Ona ne jenjava nikako, već nekoliko sedmica.

Nakon što je nedavno poznata šator umjetnica otputovala kod svog supruga u Dubai na odmor, a potom on otišao u Australiju na pripreme svog tima, isplivala je sada nova prepiska koju je Jelena Karleuša razmenjivala sa sada veoma poznatim kontraverznim bosanskim fudbalerom, ali sada je Ognjen čvrsto odlučio da tuži Jelenu Karleušu zbog mnogobrojnih prijetnji sm*ću koje mu je ona uputila.

Inače, dok se čitava ova najnovija drama odvija Jelena je u Dubaiju sa svojim dvjema kćerkama, a Duško ju je ostavio nedavno tu i otišao u Sidnej zbog svojih poslovnih obaveza prema svog bogatom kineskom klubu.

Karleuša očigledno sada i te kako uživa dok svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim nasljednicama, mini Karleušama i neprestano objavljuje fotografije na svoje profile na društvene mreže, ali ovoga puta bez svog supruga.

Ubrzo nakon Duškovog odlaska, isplivala je još jedna krajnje perverzna prepiska između dvoje ljubavnika. Karleuša je u jednom trenutku napisala Vranješu jednu krajnje provokativnu poruku:

“Kako si ti samo s*ksi sa svojom guzom! Ja bih se stalno tu**la sa tobom, poslije svake tvoje utakmice, dok se oboje ne onesvestimo…”

Do kada će tačno trajati ove njihove se*sualne prepiske, svađe, pa onda i optužbe ostaje nam još da vidimo. Svakako da sve ovo najviše utiče na kraju na čitavu Jeleninu porodicu i njenu kompletnu reputaciju, a kako je sada krenulo sve će se na kraju završiti sudskim putem.