Vaše vijesti. Vaše Viralno

Dragana Mirković kakvu ne poznajete: Isplivali detalji iz djetinstva poznate pjevačice koji nisu nimalo lijepi

231

Dragana Mirković je jedna od najuspješnijih i najbogatijih pjevačica na estradi, ali malo ko zna njenu pravu priču.

Ona je nekoliko mjeseci provela u bolnici zbog problema sa kukovima. Kada je imala samo godinu dana, ljekari su primjetili da Dragana ima iščašene kukove, predviđali su da će imati jednu kraću nogu, a do druge godine je bila u bolnicama, operacijama i gipsu. Zbog toga je sve do tinejdžerskih dana imala košmare i nesanicu.

Draganin ujak je rekao njenim roditeljima da će postati slavna, kako bi im dao utjehu ne znajući da će se njegove riječi ostvariti i da će Dragana postati jedna od najpopularnijih pjevačica.

Njena sestra Dušica Krumov otvorila je dušu u emisiji “Premijera” i ispričala je koliko je to bio težak period za njenu porodicu.

“To je bio taj problem, riješilo se na sreću kako je trebalo. Jeste traumatično naravno, nije jednostavno preživljavati sve to. Jako mi je žao nije uspjela da upiše muzičku školu u Požarevcu, vodio je deka, položila je prijemni sa peticama, svim peticama. Bila je odličan đak i stekla vukovu diplomu, uvijek je voljela da pjeva i voljela je folklor, relka je njena sestra.

Dragana Mirković, rođena 18. januara 1968. u Kasidolu, u Srbiji, je srpska folk pevačica. Dragana je najveća jugoslovenska zvezda devedesetih godina i jedna je od najvećih zvezda na Balkanu svih vremena. Tokom devedesetih godina popularnost joj je bila na nivou, koji niko nikada, ni pre, ni kasnije, nije dostigao. Najpoznatija Draganina pesma je Kad bi znao kako čeznem, koju mnogi smatraju jednom od najlepših narodnih pesama svih vremena. Među najveće hitove spadaju i Pitaju me u mom kraju, Poslednje veče, Ne vraćam se starim lubavima, Pečat na usnama, Umirem, majko, Milo moje, što te nema, Sama, Sto ću čuda učiniti,

 

Komenatri su zatvoreni.