Vaše vijesti. Vaše Viralno

Doživio je najveću životnu tragediju: Žika Todorović se vraća na scenu, a evo šta je rekao

359

Jedan od naših najpoznatijih i najcjenjenijih glumaca Žika Todorović iza sebe ima veliku broj uloga u pozorištu i na malim ekranima.

Žika je u braku sa svojom suprugom već 20 godina, a publika će čuvenog glumca imati priliku da uskoro ponovno gleda.

Žika je u decembru prošle godine doživio veliku porodičnu tragediju nakon što mu je umro trogodišnji sin, nakon čega se glumac povukao.

U novoj seriji “Žigosani u reketu” igra muzičkog producenta, a njegovu ulogu mnogi s nestrpljenjem očekuju.

Ipak, on sa snimanjem svojih scena počinje tokom augusta, a s obzirom na to da sa Draganom Bjelogrlićem stoji iza projekta, pitali smo ga da li se raduje novoj seriji.

“Radujem se ponovnoj suradnji sa Bjelogrlićem na seriji “Žigosani u reketu” a također se radujem i drugoj sezoni serije Senke nad Balkanom, koja počinje da se snima u septembru, a gdje sam deo ekipe” rekao je Žika.

-Još nisam pročitao scenario jer tek treba da zaigram u augustu, tako da ovih dana se počinjem pripremati za set.

Srđan – Žika Todorović, (Beograd, 28. mart 1965) je srpski glumac i rok muzičar, sin glumca Bore Todorovića. Mlađa sestra Dana Todorović je takođe glumica.

Završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a jedno vreme se paralelno bavio glumom i muzikom. Kao bubnjar svirao je u beogradskim grupama Eks Radnička Kontrola, Centar, Bezobrazno zeleno, Disciplina kičme (1982—1986), Ekatarina Velika (1987—1990) i Kazna za uši. Kasnije se posvećuje isključivo glumi.

Njihov sin je preminuo od infekcije disajnih puteva, a kada je došao kući, zaspao je i više se nije probudio. Nakon ove tragedije Žika je nekoliko mjeseci bio odsutan sa scene…

Komenatri su zatvoreni.